duminică 14 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateInfracțiuni la regimul...

Infracțiuni la regimul rutier

La data de 16 mai a.c., în jurul orei 02:30, pe DN 15 din comuna Hemeiuș, un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier au înregistrat cu dispozitivul radar un autoturism, care se deplasa pe direcţia de mers Bacău către Buhuşi, cu viteza de 124 km/h, care era condus de un bărbat de 34 de ani.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificării documentelor autoturismului, polițiștii au constatat că acesta are autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 24.04.2022.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumul public a unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 16 mai a.c., în jurul orei 20:30, pe DN2-E85, pe raza localităţii Gheorghe Doja, un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier au înregistrat cu dispozitivul radar un autoturism circulând cu viteza de 102 km/h.

În momentul opririi, conducătorul auto a încercat să facă schimb de locuri cu pasagerul din dreapta.

Polițiștii au constatat faptul că persoana care a condus autoturismul este cetăţean german și nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

De citit!

Infracțiuni rutiere constatate de polițiști în trafic

La data de 27 martie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au depistat în flagrant delict, un bărbat de 38 de ani, din orașul Dărmănești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Parcului din municipiu, aflându-se sub...

Reținut de polițiști după ce a provocat un accident rutier

La data de 26 martie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii Serviciului Rutier Bacău au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 2F, în localitatea Traian a avut loc un eveniment rutier.               Din primele cercetări a reieșit faptul...

Urmărit internațional pentru viol, depistat de polițiștii de investigații criminale

La data de 27 martie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale Bacău au depistat în municpiul Bacău, un bărbat de 41 de ani, din comuna Asău, urmărit la nivel internațional.               Pe numele bărbatului, autoritățile judiciare din Germania au emis un...