Infractori depistați de polițiști și încarcerați

Polițiștii au desfășurat la data de 19 martie a.c. o serie de activități pe linie de urmăriți-mandate, pentru depistarea persoanelor care se sustrag executării pedespei cu închisoarea.În cadrul acțiunii au fost depistați 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 45 de ani, față de care instanțele de judecată au dispus măsuri privative de libertate.

Astfel, polițiștii l-au depistat pe M. Dorin, de 21 de ani, din comuna Căiuți, care se sustrăgea de la executarea pedepsei cu închisoarea, dispusă de Judecătoria Bacău.

Tânărul are de executat o pedeapsă privativă de 3 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie și a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Bacău.

În cadrul activităților desfășurate polițiștii l-au depistat pe L. Costel, de 33 de ani, din comuna Sascut, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Bacău.

Persoana în cauză a fost condusă la Penetenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei de 12 luni de închisoare, pentru săvarsirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat și conducerea pe drummurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu posedă permis.

A fost depistat L. Vasile, de 42 de ani, din Bacău, posesor al unui mandat de executare a pedepsei cu închiksoarea, emis de Judecătoria Bacău.

Bărbatul în cauză are de executat o pedeapsă de 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt și a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Bacău.

Polițiștii l-au identificat și prins, la data de 19 martie a.c., pe P. Alexandru, de 45 de ani, din comuna Parincea.

Cel în cauză are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu și tâlhărie și a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.