miercuri 28 februarie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateInfractionalInfractori depistați de...

Infractori depistați de polițiști și încarcerați

Polițiștii au desfășurat la data de 19 martie a.c. o serie de activități pe linie de urmăriți-mandate, pentru depistarea persoanelor care se sustrag executării pedespei cu închisoarea.În cadrul acțiunii au fost depistați 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 45 de ani, față de care instanțele de judecată au dispus măsuri privative de libertate.

Astfel, polițiștii l-au depistat pe M. Dorin, de 21 de ani, din comuna Căiuți, care se sustrăgea de la executarea pedepsei cu închisoarea, dispusă de Judecătoria Bacău.

Tânărul are de executat o pedeapsă privativă de 3 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie și a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Bacău.

În cadrul activităților desfășurate polițiștii l-au depistat pe L. Costel, de 33 de ani, din comuna Sascut, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Bacău.

Persoana în cauză a fost condusă la Penetenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei de 12 luni de închisoare, pentru săvarsirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat și conducerea pe drummurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu posedă permis.

A fost depistat L. Vasile, de 42 de ani, din Bacău, posesor al unui mandat de executare a pedepsei cu închiksoarea, emis de Judecătoria Bacău.

Bărbatul în cauză are de executat o pedeapsă de 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt și a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Bacău.

Polițiștii l-au identificat și prins, la data de 19 martie a.c., pe P. Alexandru, de 45 de ani, din comuna Parincea.

Cel în cauză are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu și tâlhărie și a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

De citit!

Furt calificat: Bărbat de 30 de ani, identificat și reținut de polițiștii din Bacău pentru sustragerea unei geante cu documente și bani

La data de 18 februarie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au desfășurat o acțiune rapidă și eficientă, reușind să identifice și să rețină un bărbat în vârstă de 30 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat....

Infracțiuni la regimul circulației rutiere constatate de polițiști

La data de 16 februarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 37 de ani, din județul Neamț, în timp ce conducea un autoturism cu numere de înmatriculare provizorii pe DN2-E85, în localitatea Filipești. Din verificările efectuate în...

Reținut de polițiști pentru conducere ilegală: Bărbat din Dărmănești, prins la volan cu permisul suspendat

La data de 16 februarie a.c., polițiștii din Moinești au efectuat o operațiune de rutină pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, care a condus la reținerea unui bărbat în vârstă de 39 de ani, originar din orașul Dărmănești. Conform...