Instituţia Prefectului a primit Premiul de Excelenţă în Administraţie

Joi, 18 octombrie 2012, în cadrul celei de-a VIII-a ediţii a Galei Premiilor de Excelenţă în Administraţie, organizată de Portalul Naţional de Administraţie Publică – www.administratie.ro, la hotelul „Alpin” din Poiana Braşov, prefectul Claudiu Octavian Şerban a primit Premiul de Excelenţă în Administraţie pentru „«Implicare deosebită în proiectul A.N.F.P. vizând dobândirea de competenţe E.C.D.L» ca urmare a deosebitei colaborări în cadrul proiectului finanţat din FSE-PODCA şi implementat de către Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici «Standarde europene în utilizarea tehnologiei informaţiei în administraţia publică. Program naţional de certificare a funcţionarilor publici» cod SMIS 2773”.

La eveniment, au fost aşteptaţi peste 100 de lideri ai instituţiilor administraţiei publice româneşti: prefecţi, subprefecţi, preşedinţi şi vicepreşedinţi de consilii judeţene, reprezentanţi ai Guvernului României, senatori, deputaţi, reprezentanţi ai asociaţiilor profesionale ale administraţiei publice din România şi reprezentanţi ai companiilor private din domeniu.

Prefectul Claudiu Octavian Şerban a adresat un cuvânt de mulţumire întregii echipe de la Instituţia Prefectului – judeţul Bacău: „Vă mulţumesc foarte mult pentru acordarea acestui premiu, dar ţin să felicit, întâi de toate, echipa de la Instituţia Prefectului – judeţul Bacău pentru această reuşită deosebită, pentru efortul depus şi profesionalismul de care au dat dovadă. Este încununarea unei munci care a început în mandatul de prefect pe care l-am avut în anul 2008-2009. Mulţi dintre cei care au fost atunci în echipa pe care am condus-o au pus umărul la finalizarea acestui proiect şi o mare parte din merite li se datorează”.