vineri 12 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateSportIonuț Atodiresei a...

Ionuț Atodiresei a devenit primul campion mondial WAKO Pro din istoria României

Ionuț “Pitbull” Atodiresei a devenit primul campion mondial WAKO Pro din istoria României după ce l-a învins la Local Kombat Onești pe deținătorul centurii la categoria 64,5 kilograme, spaniolul Aitor Eguzkiza. Coloșii Alexandru Lungu și Steven Banks au oferit faza serii după ce au căzut în afara ringului, iar meciul s-a încheiat fără decizie din cauza accidentării americanului. Gala din orașul Nadiei Comăneci a fost organizată special pentru prezentarea marii finale Superkombat, programată pe 22 decembrie la București.

În fața unei săli arhipline, după ce toate biletele puse în vânzare s-au epuizat în numai o zi, Atodiresei s-a impus la decizie split deoarece arbitrul spaniol l-a declarat învingător pe conaționalul său, în timp ce arbitrii din Bulgaria și Italia au considerat că victoria i-a revenit românului.

“Mi s-a îndeplinit un vis, acela de a deveni campion mondial. Este rezultatul a aproape 20 de ani de muncă. Sunt în al nouălea cer. Este unul dintre cei mai buni ani din carieră. După ce în iunie la Craiova am luptat în fața a aproape 15.000 de spectatori, acum am cucerit și centura mondială”, a afirmat Atodiresei la final.

Pe lângă meciul pentru titlul mondial, s-au mai disputat alte cinci meciuri pentru titlul național Local Kombat. Marius Grăunte (60 kg), Amansio Parachiv (67 kg), Cristian Milea (71 kg), Cristian Ristea (85 kg) și Dănuț Hurduc (95 kg) sunt noii campioni naționali, Milea obținând și trofeul pentru “Cel mai spectaculos KO” în urma succesului înainte de limita repurtat împotriva lui Claudiu Bădoi.

În meciurile internationale, Adrian Mitu l-a învins pe francezul Yasin El Hana, în timp ce Miodrag Olar s-a recunoscut învins de Phillipe Salmon. În primul meci de MMA al serii, Zsolt Balla l-a făcut KO pe Adrian Stoiți în prima rundă, deși acesta din urmă a fost aproape de a obține victoria cu numai câteva secunde înainte.

Duelul coloșilor dintre Alexandru Lungu și Steven Banks s-a încheiat fără decizie după ce americanul s-a accidentat. Aproape de finalul primei runde, cei doi s-au prăbușit în afara ringului și, spre deliciul publicului, au căzut chiar peste masa comentatorilor, numai că Banks a acuzat o problemă la umăr și meciul s-a încheiat fără ca vreunul dintre sportivi să fie declarat învingător.

Printre spectatori s-au numărat și luptătorii Sebastian Ciobanu, Andrei Stoica, Benny Adegbuyi și Raul Cătinaș, românii care vor lupta pe 22 decembrie în marea finală a circuitului Superkombat, organizată în asociere cu organizația japoneză K-1 și care se anunță cel mai mare eveniment din istoria României în acest sport.

Rezultate Local Kombat Onești:

Titlul național Local Kombat (60 kg)
Marius Grăunte l-a învins la decizie unanimă pe Florin Lupu

Titlul național Local Kombat (67 kg)
Amansio Paraschiv l-a învins prin TKO tehnic în repriza a doua pe Alin Șpan

Titlul național Local Kombat (71 kg)
Cristian Milea l-a învins prin KO în prima repriză pe Claudiu Bădoi

Titlul național Local Kombat (85 kg)
Cristian Ristea l-a învins la decizie majoritară pe Alexandru Nedelcu

Super-fight (-72,5 kg)
Phillipe Salmon (Franța) l-a învins la decizie unanimă pe Miodrag Olar (România)

Super-fight (-75 kg)
Adrian Mitu (România) l-a învins la decizie unanimă pe Yasin El Hana (Franța)

Super-fight MMA (+96 kg)
Zsolt Balla l-a învins prin KO în prima repriză pe Adrian Stoiți

Super-fight MMA (+125 kg)
Alexandru Lungu (România) vs Steven Banks (SUA) s-a încheiat fără decizie după accidentarea americanului

De citit!

Infracțiuni rutiere constatate de polițiști în trafic

La data de 27 martie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au depistat în flagrant delict, un bărbat de 38 de ani, din orașul Dărmănești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Parcului din municipiu, aflându-se sub...

Reținut de polițiști după ce a provocat un accident rutier

La data de 26 martie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii Serviciului Rutier Bacău au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 2F, în localitatea Traian a avut loc un eveniment rutier.               Din primele cercetări a reieșit faptul...

Urmărit internațional pentru viol, depistat de polițiștii de investigații criminale

La data de 27 martie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale Bacău au depistat în municpiul Bacău, un bărbat de 41 de ani, din comuna Asău, urmărit la nivel internațional.               Pe numele bărbatului, autoritățile judiciare din Germania au emis un...