17.8 C
Bacau

Ionut Iftimoaie s-a intalnit cu minorii delincventi internati la Targu – Ocna

De stiut!

In cadrul proiectului educativ derulat sub genericul “De vorba cu personalitatile locale”, Centrul de Reeducare Targu – Ocna, organizeaza o serie de intalniri cu personalitatile marcante din zona, avand ca obiectiv valorificarea din punct de vedere educativ a unor aspecte din viata cotidiana, in special in cazul minorilor si tinerilor aflati in perioada de formare si definitivare a personalitatii.

Astfel, in ultima zi a lunii trecute, la sediul centrului a avut loc o intalnire cu binecunoscutul luptator de KI, Ionut Iftimoaie, la care au participat toti minorii aflati in custodia unitatii de la Targu – Ocna. Întâlnirea a urmarit promovarea adevaratelor valori sociale si dezvoltarea unor calitati umane precum dorinta de cunoastere si perfectionare, munca, studiul, perseverenta, corectitudinea si pasiunea. Temele abordate au fost “Sportul si arta de a trai sanatos”‘, “Sportul si alternative la influenta negativa a strazii”, “Autoapararea – o lupta pentru tine”.

“Contactul nemijlocit cu persoane care, prin efort propriu sustinut au obtinut recunoasterea societatii, precum si prezentarea directa a unor aspecte de viata care le-au marcat existenta acestor persoane, pot constitui subiecte de reflectie si pot canaliza resursele individuale ale celor prezenti în scopul adoptarii unor conduite acceptate din punct de vedere social”, a declarat subcomisar de penitenciare Nicoleta Triandafil, purtatorul de cuvant al Centrului de Reeducare Targu – Ocna. Sportivul comanestean are 34 de ani si este campion al Italiei la kickboxing, campion Local Kombat al Romaniei, a câstigat K -1 Bassano 2001, K – 1 Italia GP 2002.

Ionut Iftimoaie nu este doar un cunoscut si apreciat sportiv, ci si un om de afaceri care a ajuns sa investeasca atat intr-o firma de paza si protectie, cat si intr-o serie de proiecte pentru parcuri eoliene si panouri fotovoltaice, avand in plan si deschiderea unei baze sportive la Comanesti.

Romulus Dan Busnea

- Advertisement -

Ultimele stiri