Jambon et Brie

Deşi sună foarte „Français”, ingredientele sunt de provenienţă cât se poate de „Deutsch”. Nu este cine ştie ce operă de artă culinară, dimpotrivă, „preparatul” poate fi realizat şi de un copil de clasa a patra.

Ce vă trebuie?

Câteva felii subţiri de jambon crud-uscat (Pădurea Neagră de la Reinert – în cazul de faţă, dar merg şi alte sortimente) şi câteva felii de brânză Brie (sau Camembert – după preferinţe şi după posibilităţi). Două, trei frunzuliţe de busuioc proaspăt, pentru decor.

Continuare …

Unele conținuturi sau funcționalități nu sunt disponibile din cauza preferințelor dvs. de cookie!

Acest lucru se întâmplă deoarece funcționalitatea / conținutul marcat ca “% SERVICE_NAME%” utilizează modulele cookie pe care le-ați ales să le păstrați dezactivat. Pentru a vizualiza acest conținut sau pentru a utiliza această funcție, vă rugăm să activați modulele cookie: faceți clic aici pentru a deschide preferințele cookie.

Articolul precedentCasnice cu diploma
Articolul următorAlarma