miercuri 28 februarie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăYin&YoungJandarmii bacauani, in...

Jandarmii bacauani, in vizita la Gradinita 24

Astăzi, 31 mai 2013, jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău au prezentat copiilor din cadrul Grădiniţei numărul 24 Bacău exerciţii demonstrative specifice, cu prilejul sărbătoririi Zilei Internaţionale a Copilului.

Activitatea a debutat la ora 09.00 cu prezentarea unei scurte expuneri cu privire la misiunile pe care le desfăşoară unitatea precum şi aspecte referitoare la pregătirea jandarmilor .
Luptători din cadrul subunităţii de acţiuni speciale a Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău au prezentat exerciţii specifice de autoapărare fizică.

Grupa conductori câini serviciu, condusă de domnul plt. Oţetea Dragoş, a prezentat câteva exerciţii demonstrative de dresaj (dresaj general şi dresaj de specializare).
Micuţii spectatori au fost foarte încântaţi şi , la final, s-au fotografiat alături de luptătorii antitero precum şi de câinii de serviciu.

Doamna Maria Zătu, ed. coordonator, ne-a declarat: „ Este o acţiune binevenită şi primită cu interes de către copii; le-au plăcut foarte mult demonstraţiile prezentate. În cadrul parteneriatului nostru vom dezvolta şi alte acţiuni de acest gen. Mulţumim foarte mult jandarmilor pentru iniţiativa lor în cadrul acestui proiect”.

De citit!

Furt calificat: Bărbat de 30 de ani, identificat și reținut de polițiștii din Bacău pentru sustragerea unei geante cu documente și bani

La data de 18 februarie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au desfășurat o acțiune rapidă și eficientă, reușind să identifice și să rețină un bărbat în vârstă de 30 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat....

Infracțiuni la regimul circulației rutiere constatate de polițiști

La data de 16 februarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 37 de ani, din județul Neamț, în timp ce conducea un autoturism cu numere de înmatriculare provizorii pe DN2-E85, în localitatea Filipești. Din verificările efectuate în...

Reținut de polițiști pentru conducere ilegală: Bărbat din Dărmănești, prins la volan cu permisul suspendat

La data de 16 februarie a.c., polițiștii din Moinești au efectuat o operațiune de rutină pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, care a condus la reținerea unui bărbat în vârstă de 39 de ani, originar din orașul Dărmănești. Conform...