sâmbătă 20 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateJandarmii băcăuani, la...

Jandarmii băcăuani, la datorie pentru siguranța cetățenilor

În perioada 06–08 august, jandarmii vor fi prezenți în mijlocul băcăuanilor și vor asigura măsurile necesare, astfel încât manifestările religioase și activitățile recreative să se desfășoare în condiții de siguranță.

Jandarmii băcăuani vor intensifica misiunile de ordine şi siguranţă publică executate independent sau în sistem integrat, pentru menținerea climatului de ordine publică și creșterea gradului de siguranță a cetățeanului, în întreaga zonă de responsabilitate.

În contextul prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de COVID -19, vom continua și acțiunile preventive și de informare a cetățenilor prezenți la evenimentele anunțate în spațiul public în acest weekend, la activitățile dedicate Zilei orașului Comănești, la parada de cai din centrul Bacăului sau manifestările religioase hramul Mănăstirii” Sfânta Sava”, la concertul ” ODA BUCURIEI” organizat în interiorul bisericii romano-catolice din Ghimeș-Făget.

Vom acorda o atenție deosebită și zonei montane unde vom avea o prezența activă, cu rol preventiv, astfel încât să ne asigurăm că nu vor fi probleme care să afecteze ordinea și liniștea publică. În acest sens, jandarmii montani, se vor afla pe traseele montane și în zonele turistice cu principala misiune de a acorda sprijin, îndrumare și ajutor.

Pentru un sfârșit de săptămână în siguranță, recomandăm cetățenilor să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele de orice natură, iar dacă sunt martorii unor fapte antisociale, să apeleze cu încredere la cea mai apropiată patrulă de jandarmerie sau la numărul unic de urgență ”112”.

De citit!

Reținut de polițiști după ce a condus din nou un autoturism fără permis

La data de 26 martie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni au depistat în localitatea Parava un autoturism, iar la efectuarea semnalelor regulamentare de oprire acesta a accelerat continuându-și deplasarea.               Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului în trafic, dar...

Demersuri importante pentru înființarea unei subunități de pompieri în comuna Hemeiuș

Într-un pas crucial spre asigurarea siguranței comunității locale, astăzi, 29 martie, a avut loc un moment semnificativ în demersul de construire a unei noi subunități de pompieri în comuna Hemeiuș.Prin predarea-primirea unui teren din domeniul public al statului, administrat...

Infracțiuni rutiere constatate de polițiști în trafic

La data de 27 martie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au depistat în flagrant delict, un bărbat de 38 de ani, din orașul Dărmănești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Parcului din municipiu, aflându-se sub...