duminică 14 iulie 2024

.

Ce greșeli facem când...

Vrem să ne vindem mașina și ne grăbim să o facem. Vrem să...

Cum să devii un...

Da, știu, cititul pare să nu mai fie la modă, ba unii chiar...

Ce se poate întâmpla...

Hernia de disc a coloanei vertebrale este o leziune a țesutului de amortizare...

Explorând marele necunoscut. Ce...

Campingul este una dintre cele mai captivante și conectate modalități de a petrece...
AcasăActualitateJandarmii băcăuani, la...

Jandarmii băcăuani, la datorie pentru siguranța cetățenilor

În perioada 06–08 august, jandarmii vor fi prezenți în mijlocul băcăuanilor și vor asigura măsurile necesare, astfel încât manifestările religioase și activitățile recreative să se desfășoare în condiții de siguranță.

Jandarmii băcăuani vor intensifica misiunile de ordine şi siguranţă publică executate independent sau în sistem integrat, pentru menținerea climatului de ordine publică și creșterea gradului de siguranță a cetățeanului, în întreaga zonă de responsabilitate.

În contextul prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de COVID -19, vom continua și acțiunile preventive și de informare a cetățenilor prezenți la evenimentele anunțate în spațiul public în acest weekend, la activitățile dedicate Zilei orașului Comănești, la parada de cai din centrul Bacăului sau manifestările religioase hramul Mănăstirii” Sfânta Sava”, la concertul ” ODA BUCURIEI” organizat în interiorul bisericii romano-catolice din Ghimeș-Făget.

Vom acorda o atenție deosebită și zonei montane unde vom avea o prezența activă, cu rol preventiv, astfel încât să ne asigurăm că nu vor fi probleme care să afecteze ordinea și liniștea publică. În acest sens, jandarmii montani, se vor afla pe traseele montane și în zonele turistice cu principala misiune de a acorda sprijin, îndrumare și ajutor.

Pentru un sfârșit de săptămână în siguranță, recomandăm cetățenilor să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele de orice natură, iar dacă sunt martorii unor fapte antisociale, să apeleze cu încredere la cea mai apropiată patrulă de jandarmerie sau la numărul unic de urgență ”112”.

De citit!

Intervenție pentru lichidarea unui incendiu produs la o gospodări din municipiul Moinești

În cursul nopții trecute, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Moinești au fost solicitați să intervină în municipiul Moinești, cartier Văsiești, în urma unui apel primit pe SNUAU 112 care anunța producerea unui incendiu la o casă de...

Incendiu devastator în comuna Măgirești: O femeie și-a pierdut viața

În această dimineață, pompierii militari au fost solicitați să intervină de urgență în comuna Măgirești, sat Prăjești, pentru a localiza și lichida un incendiu violent care a cuprins o casă de locuit de tip P.Trei autospeciale de stingere și...

Reținut de polițiștii din Moinești după ce, băut la volan, a provocat accident rutier mortal

La data de 19 iunie a.c, un bărbat de 56 de ani din comuna Zemeș, în timp ce conducea un autoturism pe strada Lucăcești din localitate, a pătruns pe trotuarul din partea stângă a direcției de mers și a...