26.1 C
Bacau

K-1 Superkombat 2012: Capii de serie din turneul de un milion de dolari se bat la Bucuresti

De stiut!

Principalii favoriţi ai finalei K-1 de la începutul anului viitor, în care marele premiu va fi de un milion de dolari, vor lupta pe 22 decembrie în România, în marea finală Superkombat, care va încheia anul calendaristic în circuitul K-1. În Sala Polivalentă din Capitală sunt aşteptaţi peste 5.000 de fani ai sporturilor de contact, biletele fiind deja puse în vânzare.

Cea mai mare gală K-1 a anului va fi organizată la Bucureşti, iar doi români sunt implicaţi în turneul piramidal, al cărui mare premiu, pe lângă cel în bani, este un Mitsubishi Pajero în valoare de 50.000 de euro. Sebastian Ciobanu îl va înfrunta pe campionul Superkombat la categoria grea, Ismael Londt, în timp ce revelaţia K-1 din 2012, Benjamin Adegbuyi, se va duela cu ucraineanul Pavel Zhuravlev.

În total, vor fi nu mai puţin de 7 dintre luptătorii care s-au bătut în octombrie, în Japonia, la K-1 Final 16, printre care Hesdy Gerges şi Ismael Londt, care sunt şi principalii favoriţi la câştigarea premiului de un milion de dolari.

“Gerges şi Londt sunt cotaţi de specialişti cu cele mai mari şanse să câştige finala K-1, care va avea loc la începutul anului viitor. Primul va lupta la Bucureşti într-un super-fight, iar al doilea în turneul piramidal”, a declarat preşedintele Superkombat, Eduard Irimia.

Pe lângă învingătorul piramidei şi totodată campionul Superkombat 2012, pe 22 decembrie, la Bucureşti, se va hotărî şi noul campion mondial al categoriei 95 de kilograme, unde românul Andrei Stoica îl are ca adversar pe lituanianul Arnold Oborotov, care a participat la K-1 Final 16 şi în primăvară a fost la un pas de a-l învinge pe legendarul Jerome Le Banner, duelul încheindu-se în cele din urmă nedecis.

Biletele pentru evenimentul la care vor participa luptători din 10 ţări s-au pus deja în vânzare şi pot fi achiziţionate de pe www.eventim.ro, dar şi în magazinele Germanos, Vodafone şi Orange din toată ţara.
Gala de pe 22 decembrie de la ora 22:00 va fi transmisă în direct la nivel global în 75 de ţări de pe 4 continente prin intermediul Eurosport, dar şi în ţări precum Japonia, China şi SUA prin reţeaua K-1 în premieră pe pay-per-view. În România, evenimentul va putea fi urmărit pe Pro TV, Sport.ro şi Eurosport.
Fight-cardul galei K-1 “Superkombat WGP Final 2012”:
1. Super-fight (+96 kg)
Ibrahim Aarab (Maroc) vs Daniel Sam (Marea Britanie)

2. Turneu – semifinala 1 (+96 kg)
Pavel Zhuravlev (Ucraina) vs Benjamin Adegbuyi (România)

3. Turneu – semifinal 2 (+96 kg)
Ismael Londt (Surinam) vs Sebastian Ciobanu (România)

4. Turneu – meci de rezervă (+96 kg)
Freddy Kemayo (Franţa) vs Sergey Lascenko (Ucraina)

5. Super-fight (+96 kg)
Carter Williams (SUA) vs Hesdy Gerges (Egipt)

6. Titlul mondial Superkombat (-95 kg)
Arnold Oborotov (Lituania) vs Andrei Stoica (România)

7. Super-fight (+96 kg)
Mighty Mo (Samoa) vs Raul Cătinaş (România)

8. Finala Superkombat 2012 (+96 kg)
Învingător semifinală 1 vs Învingător semifinală 2

- Advertisement -

Ultimele stiri