-2.2 C
Bacau

La Targu Ocna, are loc traditionalul turneu de judo “Cupa Magura”

De stiut!

Sala de sport a Scolii cu clasele I – VIII Nr. 3 din Târgu Ocna va gazdui sambata, 2 februarie a.c., cea de-a IX – a editie a “Cupei Magura” la judo, competitie organizata de Clubul Sportiv Municipal Onesti (CSM), Primaria Târgu Ocna si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bacau (DJTS).

La intrecere si-au anuntat participarea un numar de peste 200 de sportivi care vor reprezenta cluburile si asociatiile de profil din orasele: Brasov, Targu-Mures, Suceava, Iasi, Braila, Bacau, Focsani, Fagaras, Miercurea-Ciuc, Targu-Secuiesc, Ramnicu-Sarat, Roman, Gura-Humorului, Tusnad, Adjud, Onesti, Ghimes si Targu-Ocna. In cadrul concursului individual disputat cu ocazia editiei trecute din 21 ianuarie 2012, s-au evidentiat sportivii de la CSM si CSS Onesti, care s-au situat pe primele locuri aproape la toate categoriile de varsta si greutate puse in joc.

In clasamentul pe echipe, pe primul loc s-a clasat echipa CSS – CSM Onesti care s-a situat la o diferenta de 5 puncte fata de ocupanta locului secund, CSS Miercurea-Ciuc, locul 3 revenind sportivilor de la Palatul Copiilor Bacau.

Competitia anterioara a fost supravegheata de observatorul federal pe zona Moldovei, Marcel Popa, din Onesti, cel mai activ dintre organizatori fiind antrenorul de judo Cristian Pantaru (CSM Onesti), care a declarat ca aceasta manifestare sportiva este una dintre cele mai puternice la nivelul sportului bacauan.

Romulus Dan Busnea 01

- Advertisement -

Ultimele stiri