duminică, septembrie 24, 2023

Cum să-ți alegi o bicicletă

Când mergeți la un magazin pentru a...

Lacul Balatau (lacul Bolatau) din Muntii Nemira

Lacul Bălătău (este cunoscut de catre localnici...

Vrei să porți ruj în culori întunecate? Iată ce trebuie să știi!

A folosi ruj întunecat poate fi intimidant....

Lansarea proiectului „Eu contez!”

Yin&YoungLansarea proiectului „Eu contez!”
- Advertisement -

ADDO – Centrul pentru dezvoltare si formare lansează proiectul „Eu contez!”, prin care işi propune să organizeze lunar workshopuri de dezvoltare personală pentru tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 şi 26 de ani.

Proiectul „ Eu contez” se va desfaşura în perioada octombrie 2012 – iunie 2013 şi va avea drept beneficiari direcţi 200 de tineri din judetul Bacău. Aceştia vor putea participa la cursuri tematice precum: Management de proiect, Stabilirea obiectivelor personale, Management financiar, Managementul timpului, Comunicare, Leadership, Dezvoltarea abilităţilor de angajare şi alegerea carierei, Nutriţie, Gestionarea conflictelor şi Inteligenţă emoţională. Tinerii vor dobandi cunoştinţe generale despre subiecte care nu se învaţă în şcoli, însă sunt cu adevarat esenţiale în viaţă.

Evenimentul de lansare a proiectului „Eu contez!” şi primul workshop „Importanţa feedbackului în comunicare” vor avea loc în cadrul evenimentului „Studenţiada 2012”, mâine, 14.11.2012, în Aula Universităţii „Vasile Alecsandri”, Bacău, începând cu ora 13.00.

„Eu contez!” este un proiect implementat de ADDO – Centrul pentru dezvoltare şi formare, în parteneriat cu Universitatea „George Bacovia” Bacău şi Liga Studenţească a Universităţii “Vasile Alecsandri” Din Bacau. Mai multe detalii puteţi găsi pe www.centruladdo.ro, secţiunea proiecte în derulare.

Addo – Centrul pentru Dezvoltare şi Formare Profesională este o organizaţie neguvernamentală, nonprofit, care şi-a început activitatea în 2012 cu scopul de a oferi servicii de consultanţă şi a construi programe inovatoare pentru dezvoltare durabilă şi formare continuă la nivel personal şi organizaţional.

Alte titluri