.

Cum ne iluminăm casa....

Zice o vorbă veche cum că acolo unde intră soarele, nu intra doctorul....

Cum să îți hidratezi...

Toată lumea folosește o cremă de față în mod regulat, dar tu știi...

Benzi LED: Ce le...

Benzile luminoase LED sunt cunoscute pentru dimensiunea și flexibilitatea lor. Acestea au multe...

De ce e important...

Nu mai trebuie să explic de ce am trecut pe centrală termică. Vara...
AcasăCulinarLapte de pasare...

Lapte de pasare

Ingrediente: 4 oua, 4 albusuri, 1 l lapte, 1 esenta vanilie, 2-3 linguri faina, 8 linguri zahar, 1 praf de sare. Puneti laptele la fiert. Galbenusurile amestecati-le cu zaharul pana se albesc. Adaugati faina. Bateti albusurile spuma cu un praf de sare. Cu o linguta umezita in apa faceti galuste de albus si puneti-le sa fiarba in lapte, cate 2-3 minute pe fiecare parte, pana se intaresc.

Scoateti-le intr-un vas sa se scurga. Amestecati crema de galbenusuri cu laptele, putin cate putin sa nu se faca cocoloase. Apoi turnati crema in lapte si lasati sa fiarba pana se ingroasa putin. Turnati… continuare