Am vorbit acum mult timp despre cum se gătesc legumele congelate la wok. Am observat că v-a interesat acest lucru. M-am gândit că ar fi cazul să revin și să vă mai spun niște trucuri. Cum ar fi îmbinarea respectivelor legume importa(n)te cu niște ciuperci cu nume franțuzesc acomodate foarte bine și la noi. În plus, pentru suinofili (sună mai bine decât suinofagi), mai am o adăugire la sfârșitul materialului. Degeaba gugăliți despre suinofili ori suinofagi. Tocmai am inventat termenii respectivi. Continuare …
De citit!
Culinar
Cartofi due formaggi
De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...
Culinar
Piept de pui pane
Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...
Culinar
Cartofi crocanți la cuptor
Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....