.

Autoturismele Smart: Alegerea inteligentă...

Într-o lume în continuă evoluție, mobilitatea urbană inteligentă devine tot mai importantă. Autoturismele...

Ce dăm de mâncare...

Indiferent dacă pisica ta este o mâncătoare pretențioasă sau nu, probabil că te...

Importanța scutului metalic pentru...

Scutul metalic pentru motor este un accesoriu esențial pentru protecția mașinii, în special...

Mașina electrică, mult marketing...

Probabil ați aflat că Anglia va interzice peste vreo zece ani înmatricularea mașinilor...
AcasăCulinarLegume cuptorizate

Legume cuptorizate

Am văzut, acum câteva săptămâni, un reportaj din insula Corfu în care era prezentată o mâncare de legume specifică bucătăriei din insulă. Am reţinut de acolo că legumele, împreună cu un minim de condimente (sare, piper, oregano) şi stropite din belşug cu ulei de măsline se dau la cuptor pe modelul LTLT (pentru cei mai puţin familiarizaţi cu pasteurizarea asta înseamnă „long time – low temperature”). După o vizită prin cea mai apropiată piaţă de legume m-am decis să reproduc – în linii mari – cele văzute. Aşa a rezultat această mâncare de legume bifuncţională (adică se mănâncă fără alte adaosuri şi este produs de post sau vegetarian, sau se poate asocia cu o friptură, pe post de garnitură).

Continuare…