marți, octombrie 3, 2023

Câteva idei pentru a obține o locuință

Ești proaspăt însurat și vrei să ai...

Câteva sfaturi pentru creșterea puilor de carne

Ouăle provin de la găini crescute special...

Licitația pentru finalizarea studiului de fezabilitate al Autostrăzii Braşov – Bacău a fost anulată

ActualitateLicitația pentru finalizarea studiului de fezabilitate al Autostrăzii Braşov – Bacău a fost anulată
- Advertisement -

Abandonată de proiectant, Autostrada Brașov – Bacău (A13) înregistrează un nou eșec. Licitația pentru finalizarea studiului de fezabilitate a fost anulată marți, în ciuda dublării valorii noului contract. Contactați de ECONOMICA.NET reprezentanții CNAIR au spus că firmele de proiectare nu au depus oferte, descurajate probabil de complexitatea proiectului.

Încă nu avem o explicație. Pur și simplu nu au depus oferte. Probabil complexitatea proiectului i-a descurajat”, ne-au transmis reprezentanții CNAIR.

„Această procedură a fost anulată automat deoarece la data limită de depunere a ofertelor nici unul din ofertanții înscriși nu a criptat oferta financiară/sau nu a răspuns la toți factorii de evaluare electronici, după caz”, se arată în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

În noiembrie anul trecut, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a relansat procedura pentru elaborarea studiului de fezabilitate necesar construcției Autostrăzii Brașov – Bacău, a anunțat atunci directorul general al CNAIR, Cristian Pistol.

Cititi articolul integral

Alte titluri