sâmbătă, decembrie 2, 2023

Câteva sfaturi pentru creșterea puilor de carne

Ouăle provin de la găini crescute special...

Cum au apărut băncile și sistemul bancar? Puțină istorie

Istoria sistemului bancar a început cu primele...

Cum ne iluminăm casa. Câteva idei

Zice o vorbă veche cum că acolo...

Liga Studenţească organizează cel mai spectaculos festival studenţesc din România “STUDENŢIADA 2020”

OrasulLiga Studenţească organizează cel mai spectaculos festival studenţesc din România "STUDENŢIADA 2020"
- Advertisement -

Asociaţia Liga Studenţească din Bacău organizează cel mai mare şi cel mai spectaculos festival studenţesc din România “STUDENŢIADA 2020”. Festivalul se va desfăşura în perioada 16-20 noiembrie 2020, sub coordonarea Uniunii Naţionale a Studenţilor din România. Anul acesta tema evenimentului este “Educaţia pe primul loc”.

Uniunea Naţională a Studenţilor din România este o federaţie apolitică ce are ca scop reprezentarea intereselor socio-profesionale ale studenţilor români. UNSR sprijină procesele publice de consultare a tinerilor în legătură cu problemele care îi privesc, implicarea lor directă în luarea deciziilor, precum şi liberul acces la informaţiile de interes public.

În cadrul evenimentului studenţii vor avea parte de o varietate de activităţi care să-i ajute în dezvoltarea lor personală, cât şi în acomodarea cu tot ceea ce înseamnă viaţa de student din această perioadă şi nu numai. Astfel, ei vor avea parte de diferite sesiuni de comunicări, dezbateri pe diverse teme şi workshop-uri.

Luni,16 noiembrie – sesiune Q&A pe tema educaţiei cu Ştefănuţ Buhuş – Preşedintele LSUBc, marţi, 17 noiembrie -Workshop despre “Educaţie financiară”, susţinut de Marius Baghiu – OVB Allfinanz Bacău, miercuri,18 noiembrie – Workshop de nutriţie, susţinut de Loredana Ungureanu absolventă a Facultăţii de Nutriţie şi Dietetică din cadrul Universităţii de Medicină Farmacie ştiinţe şi Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu-Mureş, joi, 19 noiembrie – dezbatere pe tema “Mediul online în timpul pandemiei” şi vineri, 20 noiembrie – deschiderea evenimentului Student pentru 3 zile.

Evenimentul se va desfăşura în mediul online. Pentru mai multe detalii accesaţi pagina de Facebook Liga Studenţească Bacău- https://www.facebook.com/ligastudenteascabacau.

Alte titluri