duminică 19 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăOrasulLiga Studenţească organizează...

Liga Studenţească organizează cel mai spectaculos festival studenţesc din România “STUDENŢIADA 2020”

Asociaţia Liga Studenţească din Bacău organizează cel mai mare şi cel mai spectaculos festival studenţesc din România “STUDENŢIADA 2020”. Festivalul se va desfăşura în perioada 16-20 noiembrie 2020, sub coordonarea Uniunii Naţionale a Studenţilor din România. Anul acesta tema evenimentului este “Educaţia pe primul loc”.

Uniunea Naţională a Studenţilor din România este o federaţie apolitică ce are ca scop reprezentarea intereselor socio-profesionale ale studenţilor români. UNSR sprijină procesele publice de consultare a tinerilor în legătură cu problemele care îi privesc, implicarea lor directă în luarea deciziilor, precum şi liberul acces la informaţiile de interes public.

În cadrul evenimentului studenţii vor avea parte de o varietate de activităţi care să-i ajute în dezvoltarea lor personală, cât şi în acomodarea cu tot ceea ce înseamnă viaţa de student din această perioadă şi nu numai. Astfel, ei vor avea parte de diferite sesiuni de comunicări, dezbateri pe diverse teme şi workshop-uri.

Luni,16 noiembrie – sesiune Q&A pe tema educaţiei cu Ştefănuţ Buhuş – Preşedintele LSUBc, marţi, 17 noiembrie -Workshop despre “Educaţie financiară”, susţinut de Marius Baghiu – OVB Allfinanz Bacău, miercuri,18 noiembrie – Workshop de nutriţie, susţinut de Loredana Ungureanu absolventă a Facultăţii de Nutriţie şi Dietetică din cadrul Universităţii de Medicină Farmacie ştiinţe şi Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu-Mureş, joi, 19 noiembrie – dezbatere pe tema “Mediul online în timpul pandemiei” şi vineri, 20 noiembrie – deschiderea evenimentului Student pentru 3 zile.

Evenimentul se va desfăşura în mediul online. Pentru mai multe detalii accesaţi pagina de Facebook Liga Studenţească Bacău- https://www.facebook.com/ligastudenteascabacau.

De citit!

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...

Cum să alegi între “Creditul până la salariu” și “Creditul instant pe card”: Ghidul complet

În lumea financiară din ziua de azi, opțiunile de împrumut sunt variate și adaptate la nevoile individuale ale fiecăruia. Două dintre cele mai populare forme de credit sunt "Creditul până la salariu" și "Creditul instant pe card". Fiecare dintre...

Stagiu de pregătire de autoapărare pentru jandarmii celor două unități din Bacău

Timp de o săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au participat la un stagiu de autoapărare cu instructori ai Centrului de Autoapărare din cadrul Clubului Sportiv Dinamo București.Activitățile s-au...