Ingrediente: 2-3 limbi de porc, 2 morcovi, 1 bucatica telina, 2 cepe, 1 lingurita mustar, 1 lingura rasa faina, 200 ml smantana, Sare, Piper. Puneti limba la fiert cu putina sare. Aveti grija sa luati spuma. Cand a fiert scoate-ti limba la racit si curatati-o de pielita. Feliati-o in bucati cam de doua degete grosime. Puneti ceapa la calit in putin ulei de masline. Adaugati-o apoi in apa in care a fiert limba. Puneti morcovul si telina rase. Cand au fiert bine legumele adaugati mustarul. Apoi smantana. Lasati sa mai dea in cateva clocote, apoi intr-o canita puneti faina si frecati-o…continuare
De citit!
Culinar
Bors din spinari de pui
Ingrediente: 8 – 10 spinari de pui, 1 l bors, 1 morcov, 1 ceapa mare, 1/3 telina, ½ ardei gras, 4 linguri zarzavat ciorba cu suc de rosii, 1 pastarnac mic, O mana taietei, Patrunjel verde, Leustean, Sare, Piper....
Culinar
Piept de pui cu sos picant de ardei si tagliatele
Ingrediente: 1 piept de pui, 3 cepe mici, 2 catei usturoi, 150 g pasta ardei rosii, 1 varf lingurita boia iute, 1 lingurita rasa boia dulce, Busuioc, Oregano, 200 g tagliatele, Sare, Piper. Taiati pieptul de pui fasii. Condimentati-l...
Culinar
Placinta cu portocale
Ingrediente: 8-10 portocale (optional si 2 mere), 10 linguri zahar, 50 g Rama ½ lingurita scortisoara, 1 pachet aluat foietaj. Curatati portocalele de coaja si de pielite. Adaugati zaharul, scortisoara si foarte putina apa, cam o cescuta. Puneti la...