.

Căteva ponturi pentru alegerea...

Primul meu ceas a fost un «Racheta» sovietic, primit ca premiu la un...

Top 5 măsuri preventive...

Achiziția unei mașini la mâna a doua poate părea o afacere avantajoasă, însă...

Mergem pe Mare. Ce...

Chiar dacă sunteți prima dată pe o navă sau călătoriți des, trebuie să...

10 ponturi esențiale pentru...

Întreținerea regulată a autoturismului este cheia pentru a-i asigura o viață lungă și...
AcasăCulinarLimba cu sos...

Limba cu sos vanatoresc

Ingrediente: 2-3 limbi de porc, 2 morcovi, 1 bucatica telina, 2 cepe, 1 lingurita mustar, 1 lingura rasa faina, 200 ml smantana, Sare, Piper. Puneti limba la fiert cu putina sare. Aveti grija sa luati spuma. Cand a fiert scoate-ti limba la racit si curatati-o de pielita. Feliati-o in bucati cam de doua degete grosime. Puneti ceapa la calit in putin ulei de masline. Adaugati-o apoi in apa in care a fiert limba. Puneti morcovul si telina rase. Cand au fiert bine legumele adaugati mustarul. Apoi smantana. Lasati sa mai dea in cateva clocote, apoi intr-o canita puneti faina si frecati-o…continuare