joi 11 iulie 2024

.

Importanța sportului pentru dezvoltarea...

Sportul joacă un rol esențial în dezvoltarea fizică și psihică a copiilor. Participarea...

Cum să-ți alegi o...

Când mergeți la un magazin pentru a cumpăra o bicicletă, s-ar putea să...

Eficiență energetică și confort...

În era actuală, eficiența energetică și confortul în locuință sunt două aspecte cruciale...

Ce trebuie să știm...

Pancreasul vă ajută să reglați modul în care corpul dumneavoastră procesează zahărul. De...
AcasăCulinarLimba cu sos...

Limba cu sos vanatoresc

Ingrediente: 2-3 limbi de porc, 2 morcovi, 1 bucatica telina, 2 cepe, 1 lingurita mustar, 1 lingura rasa faina, 200 ml smantana, Sare, Piper. Puneti limba la fiert cu putina sare. Aveti grija sa luati spuma. Cand a fiert scoate-ti limba la racit si curatati-o de pielita. Feliati-o in bucati cam de doua degete grosime. Puneti ceapa la calit in putin ulei de masline. Adaugati-o apoi in apa in care a fiert limba. Puneti morcovul si telina rase. Cand au fiert bine legumele adaugati mustarul. Apoi smantana. Lasati sa mai dea in cateva clocote, apoi intr-o canita puneti faina si frecati-o…continuare

De citit!

Bors din spinari de pui

Ingrediente: 8 – 10 spinari de pui, 1 l bors, 1 morcov, 1 ceapa mare, 1/3 telina, ½ ardei gras, 4 linguri zarzavat ciorba cu suc de rosii, 1 pastarnac mic, O mana taietei, Patrunjel verde, Leustean, Sare, Piper....

Piept de pui cu sos picant de ardei si tagliatele

Ingrediente: 1 piept de pui, 3 cepe mici, 2 catei usturoi, 150 g pasta ardei rosii, 1 varf lingurita boia iute, 1 lingurita rasa boia dulce, Busuioc, Oregano, 200 g tagliatele, Sare, Piper. Taiati pieptul de pui fasii. Condimentati-l...

Placinta cu portocale

Ingrediente: 8-10 portocale (optional si 2 mere), 10 linguri zahar, 50 g Rama ½ lingurita scortisoara, 1 pachet aluat foietaj. Curatati portocalele de coaja si de pielite. Adaugati zaharul, scortisoara si foarte putina apa, cam o cescuta. Puneti la...