luni 11 noiembrie 2024

.

Ce trebuie să faci...

Cine a avut o imprimanta pe mână știe că cea mai mare spaimă...

Eficiența energetică a plitelor...

În ultimele decenii, plitele cu inducție au devenit o opțiune populară în bucătăriile...

Despre șomajul tehnic pe...

Şomajul tehnic este perioada în care salariaţii sunt trimişi acasă deoarece unitatea nu...

Top 10 sfaturi pentru...

Îngrijirea unui câine poate fi o responsabilitate mare, dar și o sursă inepuizabilă...
AcasăCulinarLinguine negre cu...

Linguine negre cu sos de ton

115 copy

Din excursia făcută în cetatea eternă am revenit cu o experiență culinară îmbogățită (am constatat, de exemplu, că, în ciuda celor vehiculate pe Facebook, italienii pun parmezan pe pastele cu fructe de mare), și cu câteva amintiri palpabile și degustabile: paste, orez pentru risotto, vinuri. Vinurile, fiind extrem de perisabile 🙂 , au dispărut rapid. Pastele au rezistat, dar iată că le-a venit și lor vremea.

Continuare…

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....