duminică, octombrie 1, 2023

Câteva lucruri de făcut înainte de a începe fertilizarea in vitro

Înainte de a începe tratamentul propriu-zis, există...

Cum să-ți alegi o bicicletă

Când mergeți la un magazin pentru a...

Loredana în turneul „Ador” la Bacău

Fapt diversLoredana în turneul „Ador” la Bacău
- Advertisement -

Miercuri 21 martie, incepand cu ora 19:30 la Teatrul de Vara „Radu Beligan” fanii Loredanei au putut asista si participa una dintre cele mai mari desfasurari de forte in productia  de spectacole din Romania, dar si unul dintre cele mai emotionante spectacole concept ale super divei muzicii romanesti.

Show-ul care a tinut mai bine de doua ore si jumatate a fost presarat cu momente emotionante dedicate artistilor disparuti (Marina Scupra, Adrian Enescu) dar si reinterpretari moderne ale unor hit-uri din anii 80.

“ADOR este un spectacol foarte personal si emotionant pentru mine si sunt foarte bucuroasa ca, impreuna cu Agurida, putem sa-l daruim si spectatorilor din tara care nu pot ajunge in Bucuresti, la Sala Palatului. Publicul din aceste orase m-a ajutat enorm cand eram la inceputul carierei si e o mare bucurie sa ma intorc sa le daruiesc din muzica mea”, spune Loredana despre Aventura de a merge din nou prin tara cu show-ul sau manifest.

Anuntat ca un concert manifest, Loredana a spus prin ADOR o poveste despre bucuria vietii, despre recunostinta fata de cei care te insotesc in experiente, despre familie, iubire si despre curajul de a te arata asa cum esti. Concertul a fost insotit de un CD cu acelasi nume care contine 12 dintre piesele emblema ale anilor 80, rezultate din colaborarea cu genialul compozitor Adrian Enescu, in variantele lor originale, asa cum s-au regasit pe albumele “Buna seara, iubite” si “Un buchet de trandafiri”.

Mai multe fotografii puteti gasi si pe pagina noastra de facebook, Bacau Expres.

Alte titluri