duminică 23 iunie 2024

.

Trigliceridele: care e problema cu...

Dacă v-ați urmărit tensiunea arterială și nivelul colesterolului, este posibil să aveți nevoie...

WSHTF – Ghid de...

Nu știți de la ce vine WSHTF, nu-i așa? E acronimul de la...

Ce trebuie să avem...

Vine iarna, vine frigul, ai nevoie de o geacă să-ți țină cald. Să...

Benzi LED: Ce le...

Benzile luminoase LED sunt cunoscute pentru dimensiunea și flexibilitatea lor. Acestea au multe...

Mai frumoasa

Dimineata, oamenii sunt mai frumosi, dintotdeauna m-a fascinat imaginea lumii dimineata. Si, cu cat mai dimineata, cu atat mai frumos si fascinant mi s-a parut si continua sa mi se para totul in jurul meu, in drumul-rutina catre undeva.

Pana si cladirile prost construite si fara lipsa de imaginatie, ruine langa vile impozante, sunt mai frumoase, camine de nefamilisti sau cantine scolare, internate, acoperisuri verzi si albastru strident pentru oameni ai strazii, garduri de sarma in inele de te lasa sa-ti imaginezi matinal lumea de dupa ele… Continuarea, aici.

De citit!

Este!

Cafea este, luna e-n forma de piscot iar, greierasii fac in ciuda toamnei: “am schimbat oleaca treaba, am cantat, dar nu degeaba!”.Tot atatea motive bune de trezit si jucat pe degete... Continuarea, aici.

Septembrie

Am avut bucuria de a spune buna dimineata, toamnei, de la munte. Ce grozav, ce grozav, muntele reflectandu-se odata cu toamna in ceasca de cafea, lume multa, buna si frumoasa alaturi si ceva amintiri pentru mai tarziu.Dau binete...

Margele

In zilele de marti, diminetile se masoara in cel putin trei ceasuri bune, iar de n-or fi asa primele trei, le numaram pe urmatoarele, le facem margele ceasurile de marti, le punem in sirag si numaram la ele.La fel...