.

Ce trebuie să știm...

Tractorul cu două roți este un termen generic folosit în SUA și în...

Puterea unui cadou: mai...

Într-o lume tot mai grăbită, în care comunicarea digitală înlocuiește gesturile personale, darul...

Eleganță și stil inconfundabil:...

Moda este mai mult decât simpla îmbrăcăminte; este o formă de exprimare a...

Câteva sfaturi utile pentru...

Sunt o grămadă de site-uri unde poți găsi sfaturi de mare folos în...
AcasăCulinarMâncare de fasole...

Mâncare de fasole boabe

Nu-i nici ciorbă, dar nici iahnie de fasole. S-ar putea intitula fasole semiscăzută. V-am mai povestit despre fasolea scăzută (aici, aici, aici, aici, aici, aici și aici), pregătită rapid cu boabe albe sau roșii din conservă, cu cârnați, cu carne de porc, cu slănină, cu chorizo, cu bacon, în vin sau în bere. Ba chiar v-am arătat și cum se face o fasole scăzută pornind de la boabe uscate. Aici vorbim despre o mâncare de fasole pe care n-am mai avut răbdare s-o scad până la consistența iahniei. Aș fi mai credibil dacă aș spune că i-am scăpat prea multă apă?

102

Continuarea, AICI.