marți 27 februarie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăCulinarMancare de limba...

Mancare de limba cu masline, lamaie si suc de rosii

Ingrediente: 2-3 limbi de porc, 1 morcov, 1 bucata de telina, 2 cepe, 2 foi de dafin, 1 pahar suc de rosii, 150 g masline negre, ½ lamaie, Sare, Piper. Taiati limba felii mai grosute si puneti-o la fiert. Aruncati prima apa. Puneti din nou limba la fiert cu legumele si o ceapa. Intr-o tigaie caliti ceapa ramasa tocata marunt in putin ulei de masline.

Adaugati sucul de rosii, dafinul si piperul. Puteti folosi si boabe de piper. Dupa ce limba a fiert curatati-o de piele si puneti-o in tigaia cu suc de rosii. Adaugati maslinele desarate in prealabil si lamaia feliata subtire. Completati cu…continuare

De citit!

Bors din spinari de pui

Ingrediente: 8 – 10 spinari de pui, 1 l bors, 1 morcov, 1 ceapa mare, 1/3 telina, ½ ardei gras, 4 linguri zarzavat ciorba cu suc de rosii, 1 pastarnac mic, O mana taietei, Patrunjel verde, Leustean, Sare, Piper....

Piept de pui cu sos picant de ardei si tagliatele

Ingrediente: 1 piept de pui, 3 cepe mici, 2 catei usturoi, 150 g pasta ardei rosii, 1 varf lingurita boia iute, 1 lingurita rasa boia dulce, Busuioc, Oregano, 200 g tagliatele, Sare, Piper. Taiati pieptul de pui fasii. Condimentati-l...

Placinta cu portocale

Ingrediente: 8-10 portocale (optional si 2 mere), 10 linguri zahar, 50 g Rama ½ lingurita scortisoara, 1 pachet aluat foietaj. Curatati portocalele de coaja si de pielite. Adaugati zaharul, scortisoara si foarte putina apa, cam o cescuta. Puneti la...