marți 5 noiembrie 2024

.

Cum ne pregatim masina...

Cu toții știm că în sezonul rece trebuie să ne adăpostim de frigul...

Cum prelungim durata de...

Ca toate dispozitivele electronice, imprimantele trebuie să aibă parte de o întreținere bună...

Ploșnița cerealelor și fuzarioza:...

Agricultura este o ramură vitală a economiei, asigurând hrana pentru populația globală în...

Mai are cuierul clasic...

Dacă ați fost prin niște apartamente ale rudelor părinților sau chiar prin apartamente...
AcasăCulinarMancare de limba...

Mancare de limba cu masline, lamaie si suc de rosii

Ingrediente: 2-3 limbi de porc, 1 morcov, 1 bucata de telina, 2 cepe, 2 foi de dafin, 1 pahar suc de rosii, 150 g masline negre, ½ lamaie, Sare, Piper. Taiati limba felii mai grosute si puneti-o la fiert. Aruncati prima apa. Puneti din nou limba la fiert cu legumele si o ceapa. Intr-o tigaie caliti ceapa ramasa tocata marunt in putin ulei de masline.

Adaugati sucul de rosii, dafinul si piperul. Puteti folosi si boabe de piper. Dupa ce limba a fiert curatati-o de piele si puneti-o in tigaia cu suc de rosii. Adaugati maslinele desarate in prealabil si lamaia feliata subtire. Completati cu…continuare

De citit!

Bors din spinari de pui

Ingrediente: 8 – 10 spinari de pui, 1 l bors, 1 morcov, 1 ceapa mare, 1/3 telina, ½ ardei gras, 4 linguri zarzavat ciorba cu suc de rosii, 1 pastarnac mic, O mana taietei, Patrunjel verde, Leustean, Sare, Piper....

Piept de pui cu sos picant de ardei si tagliatele

Ingrediente: 1 piept de pui, 3 cepe mici, 2 catei usturoi, 150 g pasta ardei rosii, 1 varf lingurita boia iute, 1 lingurita rasa boia dulce, Busuioc, Oregano, 200 g tagliatele, Sare, Piper. Taiati pieptul de pui fasii. Condimentati-l...

Placinta cu portocale

Ingrediente: 8-10 portocale (optional si 2 mere), 10 linguri zahar, 50 g Rama ½ lingurita scortisoara, 1 pachet aluat foietaj. Curatati portocalele de coaja si de pielite. Adaugati zaharul, scortisoara si foarte putina apa, cam o cescuta. Puneti la...