joi 19 septembrie 2024

.

Scurtă istorie a pantalonilor...

Înainte de Revoluția Franceză, clasa muncitoare purta pantaloni lungi, iar aristocrația purta un...

Tratament eficient pentru varsaturile...

Indiferent cât de atent îți îngrijești câinele, este posibil ca, din când în...

Bijuterii pentru bărbați? Istoria...

Neanderthalienii au fost primii care s-au accesorizat. Istoricii cred că ar fi putut...

Câteva trucuri utile pentru...

Mulți factori fac ca dinții să-și piardă strălucirea. Anumite alimente vă pot păta...
AcasăCulinarMancarica cu ce...

Mancarica cu ce era prin casa


La mine unile incep cand vine bursa si asta se intampla in jurul zilei de 23. Insa luna trecuta a venit bursa pe 18 si m-am bucurat de acest lucru pentru ca dupa exursia in Kansai eram falit. Doar ca nu m-am gandit bine la viitor si nu am realizat ca urmatoarea vine pe 26. Si dupa cumparaturi, frizura noua si lafaieli am ajuns in ultimile saptamanai sa dramuiesc fiecare yen.
Asa am ajuns si la reteta pe care vi-o impartasesc azi. Cand eram prin anul 2 de facultate si eram novice in bucatarie, am descoperit o fata ce nu stia niciodata ce gateste. Eu veneam cu reteta invatata pe de rost, iar ea improviza pe loc. ODC-ul meu nu accepta asa ceva, insa in timp am inceput si eu sa fac asa. Continuare…

De citit!

Tamagoyaki – omleta japoneza

Tamagoyaki este o rulada de omleta, traditional japoneza. In general este omleta dulce, ce se mananca la sushi, insa exista si varianta sarata, ce se mananca ca aperitiv sau la micul dejun. Rulada sarata se face cu legume taiate...

Omurice

Omurice este un preparat japonez ce se realizeaza, de obicei, cu resturi de mancare. Preparatul consta in prajirea unei carni, de obicei pui sau porc, cu legume si orez fiert. Compozitia astfel realizata se incorpozeaza ca unplutura unei omlete. Deci,...

Pui cu sos de rosii si busuios si paste de orez cu legume

Duminica pe la ora 11 m-a lovit asa in moalele capului ca nu mai am nimic in frigider si ca trebuie sa fac ceva cumparaturi si eventual sa gatesc ceva. Aveam jumatate de borcan de sos de paste cu...