.

Legătura dintre stress și...

O interesantă controversă medicală a fost provocată de un doctor canadian de origine...

Eficiența și confortul încălzirii...

Într-o lume în continuă evoluție, tehnologia modernă a adus cu sine inovații în...

Cum să-ți alegi o...

Când mergeți la un magazin pentru a cumpăra o bicicletă, s-ar putea să...

Importanța scutului metalic pentru...

Scutul metalic pentru motor este un accesoriu esențial pentru protecția mașinii, în special...
AcasăCulinarMancarica de ceapa,...

Mancarica de ceapa, masline, lamaie, pipote si inimioare de pui

Ingrediente: 2 cutii de maruntaie de pui, 6-8 cepe, 200 g masline negre fara samburi, ½ lamaie, ½ pahar suc de rosii, ½ pahar vin alb, Sare, Piper. Puneti maruntaiele de pui intr-un ceaun cu condimente, sare, piper si putin ulei de masline. Lasati inimioarele si pipotele sa fiaba inabusit, sub un capac si apoi sa se rumenesca.

Intr-o oala, cu putin ulei de masline puneti ceapa tocata nu foarte marunt la calit. Cand se moaie adaugati maruntaiele de pui. Lasati sa fiarba totul la foc mic, inabusit, timp de 10 minute. Adaugati maslinele si lamaia feliata in jumatati sau sferturi. Aveti… continuare