sâmbătă 25 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăCulinarMancarica de ceapa,...

Mancarica de ceapa, masline, lamaie, pipote si inimioare de pui

Ingrediente: 2 cutii de maruntaie de pui, 6-8 cepe, 200 g masline negre fara samburi, ½ lamaie, ½ pahar suc de rosii, ½ pahar vin alb, Sare, Piper. Puneti maruntaiele de pui intr-un ceaun cu condimente, sare, piper si putin ulei de masline. Lasati inimioarele si pipotele sa fiaba inabusit, sub un capac si apoi sa se rumenesca.

Intr-o oala, cu putin ulei de masline puneti ceapa tocata nu foarte marunt la calit. Cand se moaie adaugati maruntaiele de pui. Lasati sa fiarba totul la foc mic, inabusit, timp de 10 minute. Adaugati maslinele si lamaia feliata in jumatati sau sferturi. Aveti… continuare

De citit!

Bors din spinari de pui

Ingrediente: 8 – 10 spinari de pui, 1 l bors, 1 morcov, 1 ceapa mare, 1/3 telina, ½ ardei gras, 4 linguri zarzavat ciorba cu suc de rosii, 1 pastarnac mic, O mana taietei, Patrunjel verde, Leustean, Sare, Piper....

Piept de pui cu sos picant de ardei si tagliatele

Ingrediente: 1 piept de pui, 3 cepe mici, 2 catei usturoi, 150 g pasta ardei rosii, 1 varf lingurita boia iute, 1 lingurita rasa boia dulce, Busuioc, Oregano, 200 g tagliatele, Sare, Piper. Taiati pieptul de pui fasii. Condimentati-l...

Placinta cu portocale

Ingrediente: 8-10 portocale (optional si 2 mere), 10 linguri zahar, 50 g Rama ½ lingurita scortisoara, 1 pachet aluat foietaj. Curatati portocalele de coaja si de pielite. Adaugati zaharul, scortisoara si foarte putina apa, cam o cescuta. Puneti la...