miercuri 24 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateMandate de executare...

Mandate de executare a pedepsei cu închisoare, puse în aplicare

Polițiștii din comuna Horgești l-au depistat, la data de 01.04.2013, pe T. Vasile, de 53 de ani, din Bacău, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Bacău.
Bărbatul are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 1,5 ani pentru săvârșirea infracțiunii de deturnare de fonduri și a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

Polițiștii de investigații criminale l-au depistat, la data de 01 aprilie a.c., în urma investigațiilor efectuate, pe H. Daniel, de 33 de ani, din Bacău.
Acesta a fost condamnat de Judecătoria Bacău la o pedeapsă de 2 ani închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală gravă și a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

Un bărbat de 38 de ani, din județul Bacău, condamnat la o pedeapsă de 2 ani pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe, a fost depistat la data de 01 aprilie a.c. de către polițiștii din comuna Berzunți.
Viorel V. a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

De citit!

Stagiu de pregătire de autoapărare pentru jandarmii celor două unități din Bacău

Timp de o săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au participat la un stagiu de autoapărare cu instructori ai Centrului de Autoapărare din cadrul Clubului Sportiv Dinamo București.Activitățile s-au...

Reținut de polițiști după ce a condus din nou un autoturism fără permis

La data de 26 martie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni au depistat în localitatea Parava un autoturism, iar la efectuarea semnalelor regulamentare de oprire acesta a accelerat continuându-și deplasarea.               Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului în trafic, dar...

Demersuri importante pentru înființarea unei subunități de pompieri în comuna Hemeiuș

Într-un pas crucial spre asigurarea siguranței comunității locale, astăzi, 29 martie, a avut loc un moment semnificativ în demersul de construire a unei noi subunități de pompieri în comuna Hemeiuș.Prin predarea-primirea unui teren din domeniul public al statului, administrat...