joi 13 iunie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateInfractionalMandate de executare...

Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea puse în aplicare de polițiștii băcăuani

La data de 01.02.2013, în jurul orei 09.00, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Podu Turcului, l-au depistat pe Vasile R., de 30 de ani, din comuna Stănișești, urmărit național, deoarece se sustrăgea executării pedepsei cu închisoarea.
Acesta poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecatoria Podu Turcului, având de executat o pedeapsă de 3 ani pentru înfracțiunea de tâlhărie.
Vasile R. a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Bacău.

Costel P., de 26 de ani, din Bacău, posesor de mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Bacău, a fost depistat la data de 01.02.2013, de polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Traian.
Acesta are de executat o pedeapsă privativă de libertate de un an și patru luni pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul rutier și a fost depus în Penitenciarul Bacău.

La data de 01.02.2013 polițștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Comăneşti l-au depistat pe Cosmin C., de 19 ani, din Comănești, posesor de mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Moineşti.
Tânărul are de executat doi ani şi zece luni închisoare pentru furt calificat și a fost depus în Penitenciarul Bacău .

De citit!

Acțiune a polițiștilor pentru combaterea delictelor silvice în județul Bacău

La data de 30 martie a.c., polițiștii Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol Bacău au desfășurat o operațiune amplă în întreg județul, având ca scop prevenirea și combaterea delictelor silvice și a transportului ilegal de materiale lemnoase.În timpul...

Polițiștii rețin un șofer după un accident rutier provocat sub influența alcoolului

La data de 31 martie a.c., în jurul orei 17:30, polițiștii de la Secția 2 Poliție Rurală Moinești au fost alertați cu privire la un accident rutier survenit în localitatea Pîrjol.Din investigațiile preliminare, s-a stabilit că un bărbat în...

Dosar penal deschis după ce un minor a fost depistat conducând un motociclu fără permis, încredințat de tatăl său

La data de 30 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Bacău au interceptat un incident în localitatea Cleja, pe DN2 - E85, unde un tânăr în vârstă de 17 ani era surprins conducând un motociclu neînregistrat și fără...