Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea puse în aplicare de polițiștii băcăuani

La data de 01.02.2013, în jurul orei 09.00, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Podu Turcului, l-au depistat pe Vasile R., de 30 de ani, din comuna Stănișești, urmărit național, deoarece se sustrăgea executării pedepsei cu închisoarea.
Acesta poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecatoria Podu Turcului, având de executat o pedeapsă de 3 ani pentru înfracțiunea de tâlhărie.
Vasile R. a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Bacău.

Costel P., de 26 de ani, din Bacău, posesor de mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Bacău, a fost depistat la data de 01.02.2013, de polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Traian.
Acesta are de executat o pedeapsă privativă de libertate de un an și patru luni pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul rutier și a fost depus în Penitenciarul Bacău.

La data de 01.02.2013 polițștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Comăneşti l-au depistat pe Cosmin C., de 19 ani, din Comănești, posesor de mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Moineşti.
Tânărul are de executat doi ani şi zece luni închisoare pentru furt calificat și a fost depus în Penitenciarul Bacău .