joi, noiembrie 30, 2023

Anunțurile publicitare. Puțină istorie și un oarecare tâlc

Ai pierdut un document, vrei să cumperi...

Sfaturi de la Europol pentru lucrul de acasă

Europol este agenția Uniunii Europene pentru cooperare...

“Marea debarasare” la Onesti si Moinesti. Vezi unde poti scapa de electrocasnicele care nu-ti mai folosesc

ActualitateEco"Marea debarasare" la Onesti si Moinesti. Vezi unde poti scapa de electrocasnicele care nu-ti mai folosesc
- Advertisement -

Campania “Locul deșeurilor nu e acasa. Trimite-le la plimbare!”, realizată de Asociația Română pentru Reciclare RoRec şi autorităţile locale, ajunge în Municipiile Oneşti şi Moineşti, pe 24 noiembrie 2012. Sâmbătă, între orele 09.00-16.00, locuitorii din Oneşti şi Moineşti sunt invitaţi să se debaraseze de obiectele electronice şi electrocasnice care nu le mai sunt de folos la punctele de colectare ce vor fi amenajate în următoarele locaţii:

Moineşti

1. Primăria Municipiului Moineşti
2. Magazin mixt S.C. Delice S.R.L.
3. Şcoala “Tristan Tzara”
4. Şcoala “Ştefan Luchian”
5. Şcoala “George Enescu”
6. Spălătoria Catană

Oneşti

1. Intersectie sens giratoriu gară
2. Bulevardul Oituz (la intrarea in parc)
3. Casa de Cultură a Municipiului Onești (platou)
4. Strada A.I. Cuza (zona Mal, lângă frizerie)

Fiecare deponent care va participa la acțiunea de colectare va fi înscris automat într-o tombolă cu premii oferite de partenerii Asociaţiei RoRec, Albatros şi Candy. Astfel, deponenţii vor putea câştiga unul dintre următoarele premii: 10 cafetiere, 10 mixere şi 5 maşini de călcat marca Albatros pentru Moineşti, respectiv 5 cafetiere, 5 mixere şi 5 maşini de călcat marca Albatros şi 5 cuptoare cu microunde de la Candy pentru Oneşti. Câştigătorii vor fi anunţaţi la extragerile care vor avea loc în data de 24 noiembrie 2012, ora 17:30, la Primăria Municipiului Oneşti şi la Primăria Municipiului Moineşti, aceeaşi oră.

Cetăţenii care deţin deşeuri voluminoase vor beneficia de preluarea gratuită de la domiciliu, printr-o programare prealabilă la numerele de telefon 0721.816.523 pentru Moinești, respectiv 0756.052.856 pentru Onești. Comenzile de preluare de la domiciliu pot fi făcute în perioada 19-24 noiembrie 2012, între orele 09.00-16.00.

La finalul programului de colectare organizat de Asociația RoRec, împreună cu autorităţile locale, obiectele depuse la centrele special amenajate vor fi preluate și transportate pentru a fi reciclate si eliminate în mod nepoluant, conform standardelor europene de mediu.

Alte titluri