miercuri 21 februarie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...

Mary Poppins

Putin furioasa ieri, pe vremea care pentru week-end s-a anuntat destul de capricioasa, m-am trezit in dimineata asta, mult mai ingaduitoare fata de ea si, culmea, tocmai pentru ca urmeaza trei zile de week-end si nopti pline de ghidusii, nebuneli, intalniri cu prietenii sau odihna binemeritata cu familia.

In fond, toti avem zilele noastre in care suntem mai mofturosi, mai nervosi, mai capriciosi si nu tin minte ca cerul, vreodata, chiar senin, sa se fi suparat pe noi pentru asta. Pentru ca da, vremea buna se anunta odata cu gandul nostru bun, iar asta ma duce cu gandul -ca tot eram eu, ieri, coplesita de neputinta de a fi Mary Poppins- la vorba ei… Continuarea, aici.

De citit!

Este!

Cafea este, luna e-n forma de piscot iar, greierasii fac in ciuda toamnei: “am schimbat oleaca treaba, am cantat, dar nu degeaba!”.Tot atatea motive bune de trezit si jucat pe degete... Continuarea, aici.

Septembrie

Am avut bucuria de a spune buna dimineata, toamnei, de la munte. Ce grozav, ce grozav, muntele reflectandu-se odata cu toamna in ceasca de cafea, lume multa, buna si frumoasa alaturi si ceva amintiri pentru mai tarziu.Dau binete...

Margele

In zilele de marti, diminetile se masoara in cel putin trei ceasuri bune, iar de n-or fi asa primele trei, le numaram pe urmatoarele, le facem margele ceasurile de marti, le punem in sirag si numaram la ele.La fel...