duminică, octombrie 1, 2023

Material lemnos fără documente legale de provenienţă, identificat de poliţiştii din Gioseni

Fapt diversInfractionalMaterial lemnos fără documente legale de provenienţă, identificat de poliţiştii din Gioseni
- Advertisement -

La data de 24 septembrie a.c., poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Buhoci au acţionat pe raza comunelor Tamaşi şi Gioseni, în vederea depistării persoanelor care sustrag sau transportă material lemnos, fără documente legale de provenienţă şi au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 6000 de lei.

Cu ocazia efectuării vertificărilor, poliţiştii au identificat doi bărbaţi de 27, respectiv 23 de ani, ambii din comuna Gioseni, care transportau, cu un atelaj hipo, cantitatea de 2,2 mc material lemnos, fără documente legale de provenienţă.

Materialul lemnos a fost ridicat şi predat Ocolului Silvic Bacău, în vederea confiscării, iar cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional.

De asemenea, la aceeaşi dată, în jurul orei 19.30, poliţiştii au depistat un bărbat de 30 ani, din comuna Tamaşi, în timp ce conducea o autoutilitară pe DC 88, pe raza comunei Tamaşi, cu care transporta cantitatea de 1 mc material lemnos, fără documente legale de provenienţă.

În cauză, poliţiştii au ridicat materialul lemnos şi l-au predat în custodie Ocolului Silvic Traian, în vederea confiscării, iar conducătorului auto i-a fost aplicată o sancţiune contravenţională.

Alte titluri