vineri 21 iunie 2024

.

Privilegiul special al Asociatiilor...

Conform art. 2333 alin. (1) din Codul civil privilegiul este preferinţa acordată de...

Cum schimbăm culorile hortensiilor

Hortensiile sunt fascinante prin faptul că, spre deosebire de majoritatea celorlalte plante, culoarea...

Totul despre cauciucurile de...

Prin Ordonanţa Guvernului nr. 5/2011 a fost modificată Ordonanţa de urgenţă a Guvernului...

Tot ceea ce trebuie...

Majoritatea autovehiculelor diesel sunt prevăzute cu un filtru de particule.Este posibil să fi...
AcasăActualitateInfractionalMaterial lemnos fără...

Material lemnos fără documente legale de provenienţă, identificat de poliţiştii din Gioseni

La data de 24 septembrie a.c., poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Buhoci au acţionat pe raza comunelor Tamaşi şi Gioseni, în vederea depistării persoanelor care sustrag sau transportă material lemnos, fără documente legale de provenienţă şi au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 6000 de lei.

Cu ocazia efectuării vertificărilor, poliţiştii au identificat doi bărbaţi de 27, respectiv 23 de ani, ambii din comuna Gioseni, care transportau, cu un atelaj hipo, cantitatea de 2,2 mc material lemnos, fără documente legale de provenienţă.

Materialul lemnos a fost ridicat şi predat Ocolului Silvic Bacău, în vederea confiscării, iar cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional.

De asemenea, la aceeaşi dată, în jurul orei 19.30, poliţiştii au depistat un bărbat de 30 ani, din comuna Tamaşi, în timp ce conducea o autoutilitară pe DC 88, pe raza comunei Tamaşi, cu care transporta cantitatea de 1 mc material lemnos, fără documente legale de provenienţă.

În cauză, poliţiştii au ridicat materialul lemnos şi l-au predat în custodie Ocolului Silvic Traian, în vederea confiscării, iar conducătorului auto i-a fost aplicată o sancţiune contravenţională.

De citit!

Percheziții într-un caz de evaziune fiscală

În cadrul acțiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratul General al Poliției Române, la data de 30 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bacău au pus în...

Traficantă de droguri, reținută

La data de 30 mai 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul teritorial Bacău, au documentat activitatea infracțională a unei femei, bănuită...

Prolapsul organelor pelvine: Prevenție și tratament cu ajutorul exercițiilor Kegel

Prolapsul organelor pelvine este o afecțiune care afectează multe femei, în special pe cele care au avut una sau mai multe nașteri vaginale. Această problemă apare atunci când mușchii și țesuturile care susțin organele pelvine, cum ar fi uterul,...