6.1 C
Bacău
vineri, martie 24, 2023

De ce YouTube schimba modul de raportare a numarului de abonati

Utilizarea canalelor YouTube a devenit in prezent...

Cifoza, lordoza și scolioza. Ce le diferențiază și ce le aseamănă

Diferența principală dintre cifoza lordoză și scolioză...

Ce trebuie să știe o gravidă despre preeclamsie

Preeclampsia este o tulburare a sarcinii caracterizată...

Medalioane din piept de curcan la tavă

CulinarMedalioane din piept de curcan la tavă
- Advertisement -

Cum s-au cam terminat proviziile de carne de curcan din congelatorul propriu, m-am repezit până la una din măcelăriile de la Piața Sud, măcelăria de la care mă aprovizionez de regulă cu diverse forme de porc (ceafă și cotlete cu sau fără os, mușchiuleț, piept ș.a.m.d.), pui, vită, uneori chiar și cu pastramă de berbecuț, și am cumpărat câteva medalioane din piept de curcan. Fiind destul de mărunte (aveau cam ¾ de kg cu totul), m-am gândit că n-o să fie suficiente pentru patru persoane, drept pentru care am mai luat și două jumătăți de piept de pui, gata marinate, pe principiul “mai bine să prisosească, decât să lipsească”. Judecând după mormanul de mâncare rămas după prânzul acesta în patru, se pare că am supraestimat la greu apetitul comesenilor. Că nu cred că nu le-a plăcut ceea ce le-am gătit.
_510

_509
Articol integral, AICI.

Alte titluri