miercuri, noiembrie 29, 2023

Cum alegem o baterie de bucătărie

Alegerea unei baterii de bucătărie este dificilă....

Cea mai vândută mașină electrică din Europa

Personal, cred că mașinile electrice sunt, deocamdată,...

Medicamente cat sa incapa intr-un camion, gasite in cabinetul dr. Munteanu. Procurorii o acuza ca dadea bolnavilor pastile expirate

Fapt diversInfractionalMedicamente cat sa incapa intr-un camion, gasite in cabinetul dr. Munteanu. Procurorii o acuza ca dadea bolnavilor pastile expirate
- Advertisement -

In urma unei perchezitii facute ieri, in cabinetul particular al dr. Elena Munteanu, procurorii au gasit mai multe sute de kilograme de medicamente, intr-un volum care ar putea umple un camion, dupa cum s-a exprimat procurorul Felix Banila.

Dr. Elena Munteanu este arestata preventiv, fiind acuzata de trafic de influenta, dare si luare de mita, complicitate la luare de mita. Procurorii o acuza ca a cerut si primit bani de la apartinatorii persoanelor cu cu deficiente promitandu-le ca poate influenta comisia care face incadrarea in grade de handicap.

Anterior, din cabinetul din spital al dr. Munteanu, au fost ridicati opt saci cu medicamente. La perchezitia de ieri cantitatea de medicamente gasita a fost mul mai mare iar procurorii au cerut ajutorul Agentiei Nationale a Medicamentului pentru a inventaria cutiile cu pilule gasite.

Procurorul Banila spune ca mare parte din medicamentele gasite in cabinetul privat provin din donatii ale unor fundatii din strainatate iar un procent insemnat erau expirate.

“Aceste medicamente erau livrate pacientilor cu pilula chiar si contra-cost, pacientii neavand posibilitatea sa verifice data expirarii” – a declarat procurorul Felix Banila.

Procurorii vor cere prelungirea arestului preventiv la expirarea celor 29 de zile.

Alte titluri