vineri 24 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăOrasulMesaj pe cerul...

Mesaj pe cerul Bacaului. Vezi la ce metode a apelat un bacauan ca sa se impace cu sotia

Un barbat din Bacau a apelat la o solutie inedita ca sa se impace cu sotia. Chiar de ziua ei, barbatul a apelat la un prieten si, impreuna, au pus la cale un plan imbatabil. Iar rezultatele au fost pe masura.

“Ana, la multi ani. Iarta-ma, te iubesc”. Acesta a fost mesajul care s-a putut citi in aceata dupa-amiaza pe cerul Bacaului. Textul a fost scris pe doua bannere mari, tractate de un avion ultrausor.

La mansa aparatului de zbor se afla Gica Pescariu, pilot al unei firme de servicii aeriene, FlightDesigh Romania.

“Un prieten bun a calcat pe bec si sotia sa s-a suparat pe el. A decis sa-i faca azi o surpriza, chiar de ziua ei” – ne-a declarat pilotul Gica Pascariu.

Firma Flignt Design Romania ofera si astel de servicii, o ora de zbor fiind taxata cu 100 de euro. Compania mai face si transporturi aeriene, vinde avioane, face mentenanta precum si scoala de pilotaj, pentru 4.000 de euro, adica 40 de ore de zbor, orice doritor putand urma cursurile.

“Eu eram in aer iar prietenul meu era pe balcon, cu sotia. Eu plangeam sus, ei plangeau jos, pe pamant” – a mai povestit Gica Pascariu.

Cei doi soti s-au impacat, femeia neputand trece prea usor peste o astfel de dovada de iubire din partea barbatului.

“Ma bucur foarte mult ca acest zbor a avut rezultatele scontate” – a mai spus pilotul.

De citit!

Tânăr reținut pentru tâlhărie în orașul Comănești

La data de 29 martie a.c., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comănești au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Un tânăr...

Bărbat din Onești amendat de două ori în aceeași zi pentru depășirea limitelor de viteză

În data de 30 martie a.c., în jurul orei 08:30, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Onești a depistat un conducător auto în vârstă de 44 de ani, pe Calea Brașovului din localitate, în timp ce conducea...

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...