duminică, octombrie 1, 2023

De ce e important termostatul la o centrală termică

Nu mai trebuie să explic de ce...

Câteva trucuri utile pentru albitul dinților

Mulți factori fac ca dinții să-și piardă...

Mic ghid de purtare a brățărilor pentru bărbați

De stiutMic ghid de purtare a brățărilor pentru bărbați
- Advertisement -

Brățările există de secole. De la versiunile lor primitive făcute din iarbă până la soiurile lor moderne, brățările au parcurs un drum lung și continuă să fie una dintre cele mai la modă bijuterii. Odată ce înveți să-ți superi jocul de stil cu o brățară, nu mai poți privi înapoi! Vei ieși în evidență în mulțime.

La fel ca hainele tale, brățările vorbesc mult despre preferințele tale. Pentru a vă asigura că acest accesoriu se adaugă aspectului dvs. general, asigurați-vă că dimensiunea lui este perfectă pentru dvs.

O brățară care este prea strânsă pentru dvs. vă va face încheietura să pară mai mare. Dacă este prea slăbită, va continua să se rostogolească pe brațul tău.

În timp ce brățările manșete te ajută să arăți elegant, ele oferă spațiu amplu pentru ajustare. Acest lucru nu înseamnă că o brățară poate fi potrivită pentru toți oamenii. De asemenea, nu ar trebui să se rostogolească peste braț – doar puțin sub osul încheieturii mâinii.

Alegerea unei brățări care se potrivește personalității tale poate fi o sarcină dificilă.

Brățările din piele au un mare succes în rândul bărbaților. Le puteți personaliza cu inițialele dvs. Bratarile de aur vă oferă un aspect sofisticat. Cea mai bună parte este că nu trebuie să le dați jos nici în timp ce faceți duș. Pe de altă parte, dacă place aspectul metalic, brățările din argint vă vor atrage mai mult.

Alegeți brățara în funcție de aspectul pe care îl urmărești. Pe lângă aceste trei materiale din care pot fi create benzile, brățările sunt adesea combinate cu alte materiale pentru a crea un aspect distinct. De exemplu, unele prezintă o combinație elegantă de macrame și bile argintii.

Brățările cu margele sunt cele mai potrivite pentru purtarea zilnică. Au avantajul că vin în diferite modele, în funcție de dimensiunea și numărul de straturi de mărgele.

Brățările împletite vă ajută să obțineți combinația de clasă și stil. Puteți opta pentru una cu un singur lanț dacă place să fie simplu. Pentru un look mai rafinat, cele cu motive de ancorare vă vor ajuta sa creezi un look semi-casual.

Brățările manșete sunt pentru cei cărora le place să-și accentueze ținuta cu accesorii subtile. Sunt realizate din argint pentru un aspect clasic.

Toate brățările sunt potrivite pentru a fi purtate peste tot? Ei bine, răspunsul este NU! Un accesoriu vă poate ajuta să arătați stilat, dar rețineți că există o linie fină între a arăta la modă și a arăta nerezonabil. Imaginați-vă că faceți o prezentare la birou purtând o brățară groasă. Veți arăta ciudat pentru că brățara va distrage atenția participanților.

În mod similar, dacă mergeți să înotați, o brățară cu mărgele ar fi alegerea cea mai bună; în nici un caz una din piele.

Căutați brățări care să vă completeze stilul general. Achiziționarea celor care vi se par prea îndrăznețe sau strălucitoare nu va fi decât o cheltuială inutilă pentru buzunar.

Brățările cu margele și brățările de aur pot fi purtate zilnic. Sunt destul de confortabile de purtat și își păstrează farmecul chiar și după folosirea repetată. Puteți arăta elegant tot timpul cu aceste brățări. În ocaziile în care vrei să fii mai liber, asortează-ți la tricoul și blugii preferati o brățară “statement” și ieși cu stil. Nu vă faceți griji prea mult cu privire la tipul de brățară să porți.

Mulți oameni se întreabă: „Pot purta o brățară la serviciu?”. Indiferent de câte îndoieli îți apar în minte dacă brățările sunt potrivite pentru locul tău de muncă, nu uita că le poți purta oricând la birou. Tot ce trebuie să faci este să fii atent când le alegi. Optează pentru cele elegante care să-ți completeze costumul. O brățară aur bărbați poate arăta extrem de elegant.

Nunțile sau ocaziile speciale sunt o șansă excelentă de a te deosebi de mulțime. Ar trebui să vă gândiți cu atenție la aspectul pe care intenționați să îl creați. Purtarea unei brățări personalizate gravată cu inițialele tale și ale persoanei dragi te poate ajuta să furi cu ușurință lumina reflectoarelor. Cea mai bună parte este că, cu ajutorul proiectării asistate de computer, puteți aproba sau modifica fiecare detaliu. În acest fel, obții o bijuterie care are și o valoare sentimentală pentru tine, pe lângă atracția sa vizuală.

Indiferent dacă ești bărbat sau femeie, atunci când vine vorba de a purta accesorii, nu vrei să greșești. La urma urmei, porți accesorii pentru a-ți adăuga aspectul general, nu pentru a-l diminua.

Dacă vă îndoiți că purtarea unei brățări înseamnă că ar trebui să vă abțineți de la a purta mai multe accesorii, nu trebuie să fie cazul. De fapt, le puteți cluba cu accesorii precum inele și coliere pentru a crea un aspect stelară.

Sfat de stil: pentru a crea un look casual fără efort, joacă-te cu benzi de diferite lățimi. Pentru un aspect mai indrazneț, puteți opta și pentru culori contrastante.

În timp ce majoritatea oamenilor le poartă pe o mână, este foarte bine să le porți pe ambele brațe. Dar cred că știți că există și brățări pentru picior, nu-i așa?!

O altă modalitate de a vă aranja brățările pe de o parte este să le combinați cu un ceas. Făcând acest pas îndrăzneț te va ajuta să furi atenția din toate motivele corecte.

Purtarea unei brățări reflectă un sentiment de încredere. Indică faptul că acordați atenție felului în care arăți. Ar trebui să port o brățară deasupra sau sub ceas? Răspunsul simplu la acest lucru este ceasul și brățara dvs. decid o mare parte din acest lucru. Dacă optezi pentru o brățară mai subțire și vrei să-i atragă atenția, poartă-o sub ceas. Puteți jura pe acest look atunci când nu doriți să creați un contrast puternic în ceea ce privește culoarea. O brățară mai groasă poate fi purtată deasupra sau sub ceas. Ideea este de a crea un sentiment de echilibru.

 

Alte titluri