.

Evoluția pantofilor de sport:...

Pantofii sport au parcurs un drum lung de la primele modele rudimentare până...

Echipamentul esențial pentru antrenamentele...

În era modernă, conștiența asupra sănătății și a activităților fizice a crescut considerabil....

Cum eficientizezi consumul de...

Eficientizarea inseamna sa economisesti cu cap, fara sa renunti la confort. Poti consuma...

Cum să gestionezi tulburările...

Tulburările digestive sunt o problemă comună care afectează mulți oameni, influențând negativ calitatea...
AcasăCulinarMiel indonezian, ușor...

Miel indonezian, ușor modificat

Cum aveam în congelator o pulpă inferioară de miel dezosată, pe care nu mi-am propus să o păstrez până la Paște, mi-am zis că o tocăniță de miel în stil indonezian n-ar strica pentru un prânz de weekend. Am zis c-o fac, dar nu “ad litteram”. Pentru că am și eu orgoliile mele bucătărești. Am gândit-o pentru patru persoane, incluzând și o garnitură de orez (oare ce mâncare asiatică nu merge cu orez?), și am purces la lucru.

 
207
 
215
 

Articolul integral, rețeta ilustrată „pas cu pas” – AICI.