luni, decembrie 11, 2023

Despre șomajul tehnic pe timpul pandemiei

Şomajul tehnic este perioada în care salariaţii...

Tot ce trebuie să știi dacă vrei să-ți vinzi mașina

Până acum vreo 10-15 ani, ca să-ți...

Cum ne ferim de camerele ascunse

Fie că mergem la un hotel sau...

Miel indonezian, ușor modificat

CulinarMiel indonezian, ușor modificat
- Advertisement -

Cum aveam în congelator o pulpă inferioară de miel dezosată, pe care nu mi-am propus să o păstrez până la Paște, mi-am zis că o tocăniță de miel în stil indonezian n-ar strica pentru un prânz de weekend. Am zis c-o fac, dar nu “ad litteram”. Pentru că am și eu orgoliile mele bucătărești. Am gândit-o pentru patru persoane, incluzând și o garnitură de orez (oare ce mâncare asiatică nu merge cu orez?), și am purces la lucru.

 
207
 
215
 

Articolul integral, rețeta ilustrată “pas cu pas” – AICI.

Alte titluri