miercuri, noiembrie 29, 2023

Ce este, de fapt, o scrisoare de intenție ?

Citii un anunț de angajare și totul...

Știi cum trebuie să-ți îngrijești câinele?

Indiferent dacă tocmai ai adoptat un nou...

Cum ne alegem cântarul?

Sunteți o persoană sportivă sau doar îngrijorată...

Ministrul Transporturilor, pe șantierul Variantei Ocolitoare Bacău

OrasulMinistrul Transporturilor, pe șantierul Variantei Ocolitoare Bacău
- Advertisement -

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost prezent astăzi într-o nouă vizită de lucru pe șantierul Variantei Ocolitoare Bacău, alături de directorul general al CNAIR, Narcis Ștefan Neaga, și directorul general regional al DRDP Iași, Ovidiu Mugurel Laicu.

A fost analizat stadiul lucrărilor, gradul de execuție al acestora apropiindu-se la acest moment de 30 la sută, potrivit constructorilor, în condițiile în care au existat unele întârzieri cauzate de ploile din ultima perioadă.

Reamintim, Varianta Ocolitoare Bacău este parte integrantă a Autostrăzii „Moldova”. Ordinul de începere a lucrărilor a fost semnat pe 8 martie 2019, acestea fiind executate de asocierea Spedition UMB SRL – Tehnostrade SRL.

Contractul atribuit în urma licitației are o valoare de 668,3 milioane lei (aprox. 144 milioane de euro) fără TVA și prevede proiectarea și execuția a 30,8 km de drum național, din care 16,269 km în profil de autostradă. Durata contractului este de 36 de luni, dintre care 6 luni proiectarea și 30 de luni perioada de execuție, cu o perioadă de garanție de 84 de luni de la data finalizării acestora.

Alte titluri