duminică, septembrie 24, 2023

Mașina electrică, mult marketing și prea multă politică

Probabil ați aflat că Anglia va interzice...

Cum au apărut băncile și sistemul bancar? Puțină istorie

Istoria sistemului bancar a început cu primele...

Ce trebuie să avem în vedere când cumpărăm o geacă?

Vine iarna, vine frigul, ai nevoie de...

Misiunile Grupării de Jandarmi Mobile Bacău în acest sfârșit de săptămână

ActualitateMisiunile Grupării de Jandarmi Mobile Bacău în acest sfârșit de săptămână
- Advertisement -

În perioada 26-28 august a.c., Gruparea de Jandarmi Mobilă “Alexandru cel Bun” Bacău va desfășura acțiuni specifice pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, asigurarea ordinii publice și a siguranței cetățenilor, în zona de responsabilitate.

 

Astfel, jandarmii din Gruparea Mobilă Bacău vor asigura desfășurarea într-un climat de siguranță a manifestărilor cultural-artistice organizate cu ocazia zilelor comunei, în localitățile Livezi, Huruiești și Căiuți din județul Bacău cât și în Băcești din județul Vaslui.

 

Totodată, jandarmii Grupării Mobile Bacău vor fi prezenți în spațiul public din municipiile Bacău, Roman și Adjud unde vor acționa preventiv, în sistem integrat împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniu, având ca prioritate siguranța tuturor persoanelor, precum și respectarea normelor de conviețuire socială.

 

De asemenea, colegii noștri vor fi prezenți și la Aeroportul Internațional “George Enescu” Bacău, unde vor acționa în vederea asigurării securității persoanelor care folosesc transportul aerian în această perioadă.

 

Dispozitivele de ordine publică vor avea în vedere prevenirea fenomenului contravenţional şi infracţional, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale şi aplicarea măsurilor legale la constatarea producerii acestora.

 

Vă recomandăm să fiți responsabili și să respectați îndrumările forțelor de ordine, să nu vă implicați în acțiuni ce ar putea conduce la tulburarea ordinii publice, să evitați consumul excesiv de alcool iar în situațiile care presupun intervenția forțelor de ordine, să solicitați sprijin în mod direct sau prin S.N.U.A.U. 112.

 

                     Vă dorim distracție plăcută și un weekend cu zile liniștite tuturor!

Alte titluri