miercuri 22 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateMisiunile Grupării de...

Misiunile Grupării de Jandarmi Mobile Bacău în acest sfârșit de săptămână

În perioada 26-28 august a.c., Gruparea de Jandarmi Mobilă “Alexandru cel Bun” Bacău va desfășura acțiuni specifice pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, asigurarea ordinii publice și a siguranței cetățenilor, în zona de responsabilitate.

 

Astfel, jandarmii din Gruparea Mobilă Bacău vor asigura desfășurarea într-un climat de siguranță a manifestărilor cultural-artistice organizate cu ocazia zilelor comunei, în localitățile Livezi, Huruiești și Căiuți din județul Bacău cât și în Băcești din județul Vaslui.

 

Totodată, jandarmii Grupării Mobile Bacău vor fi prezenți în spațiul public din municipiile Bacău, Roman și Adjud unde vor acționa preventiv, în sistem integrat împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniu, având ca prioritate siguranța tuturor persoanelor, precum și respectarea normelor de conviețuire socială.

 

De asemenea, colegii noștri vor fi prezenți și la Aeroportul Internațional “George Enescu” Bacău, unde vor acționa în vederea asigurării securității persoanelor care folosesc transportul aerian în această perioadă.

 

Dispozitivele de ordine publică vor avea în vedere prevenirea fenomenului contravenţional şi infracţional, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale şi aplicarea măsurilor legale la constatarea producerii acestora.

 

Vă recomandăm să fiți responsabili și să respectați îndrumările forțelor de ordine, să nu vă implicați în acțiuni ce ar putea conduce la tulburarea ordinii publice, să evitați consumul excesiv de alcool iar în situațiile care presupun intervenția forțelor de ordine, să solicitați sprijin în mod direct sau prin S.N.U.A.U. 112.

 

                     Vă dorim distracție plăcută și un weekend cu zile liniștite tuturor!

De citit!

Tânăr reținut pentru tâlhărie în orașul Comănești

La data de 29 martie a.c., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comănești au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Un tânăr...

Bărbat din Onești amendat de două ori în aceeași zi pentru depășirea limitelor de viteză

În data de 30 martie a.c., în jurul orei 08:30, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Onești a depistat un conducător auto în vârstă de 44 de ani, pe Calea Brașovului din localitate, în timp ce conducea...

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...