vineri 19 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateSportModificări de ultimă...

Modificări de ultimă oră în programul Raliului Moldovei Moinești 2016

RM 4

Din dorința de a oferi condiții cât mai bune ale suprafeței de concurs, organizatorii Raliului Moldovei Moinesti 2016 au fost nevoiți să modifice traseul competiției programate în perioada 01 – 02 iulie (vezi și afișul-program atașat). În sprijinul ACS Rally Spirit, pentru cea de-a șasea ediție a întrecerii moldave s-au alăturat în acest an, Primăria Comunei Zemeș, Audi, Skoda, precum și Televiziunea Română, care va realiza două transmisii live, câte una în fiecare zi.
Ca urmare a cantităților semnificative de ploaie căzute în zonă, organizatorii Raliului Moldovei Moinești 2016 au decis să elimine din traseul de anul acesta proba specială Tajbuga. Potrivit celor afirmate de Adrian Răspopa, președintele ACS Rally Spirit, a fost introdusă o buclă nouă în prima zi, cea de vineri, urmând ca probele Hemeiuș și Trebeș să fie parcurse de câte trei ori. Pentru ziua de sâmbătă, programul va fi mai compact, urmând să fie parcurse probele mai scurte Runcu, Moinești și Vermești.

Din punct de vedere al mediatizării, Raliul Moldovei Moinești își respectă standardele impuse anul trecut, când a reușit să transmită live o altă probă decât superspeciala.

Astfel, în 2016, vor fi transmise în direct, atât pe TVR3 cât și pe TVR Iași, două probe: superspeciala Speedpark, programată vineri, 01 iulie, ora 18:00, precum și aproape jumătate din finalul Power Stage-ului Vermești, sâmbătă începând cu ora 17:00.
Având în vedere faptul că nivelul organizării Raliului Moldovei Moinești a fost îmbunătățit de la o ediție la alta, președintele ACS Rally Spirit este decis să demareze un nou proiect în acest sens, cu conotații internaționale.

„Avem acordul autorităților locale, care ne sprijină și sunt dispuse să se alăture acestui demers, astfel că vreau să declar public faptul că ne dorim să semnăm un contract cu durata a 4 ani de zile cu noua conducere a Federației Române de Automobilism Sportiv. Urmează ca în perioada următoare să purtăm negocieri în cadrul cărora sper să avem o viziune benefică asupra motorsportului din România”, și-a exprimat Adrian Răspopa intențiile pentru perioada imediat următoare.
Raliului Moldovei Moinești 2016 este organizat de ACS Rally Spirit, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, cu sprijinul Consiliului Local Moinești, Consiliului Local Măgirești, Consiliului Local Bacău și Consiliul Local Zemeș.
Sponsorii principali ai competiției sunt: Selgros, Audi și Skoda prin dealerii locali Cybernet și Auto Moto Invest.

Partenerii tehnici ai Raliului Moldovei Moinești 2016 sunt: Turbocar Serv, Albrau, Hotel Decebal, Karcher, Free Wheel, Arena Mall, E-Boda, Jidvei, JetXpert, în timp ce partenerii media sunt: TVR, Realitatea TV, EST Tv, Radio ZU, Deșteptarea, Motorsportnews.ro, Autorally.ro, Motomad.ro și dicoveringtransilvanya.com. (Sursa: raliul-moldovei.ro, fras.ro)
Informații cu privire la cele mai importante evenimente cultural-artistice, sportive și turistice care au loc în județul Bacău pot fi accesate și pe site-ul și pagina de facebook ale Serviciului Public Județean pentru Promovarea Turismului și Coordonarea Activității de Salvamont Bacău, respectiv www.turism-bacau.ro și www.facebook.com/turismbacau2016.

Romulus Dan BUSNEA

De citit!

Demersuri importante pentru înființarea unei subunități de pompieri în comuna Hemeiuș

Într-un pas crucial spre asigurarea siguranței comunității locale, astăzi, 29 martie, a avut loc un moment semnificativ în demersul de construire a unei noi subunități de pompieri în comuna Hemeiuș.Prin predarea-primirea unui teren din domeniul public al statului, administrat...

Infracțiuni rutiere constatate de polițiști în trafic

La data de 27 martie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au depistat în flagrant delict, un bărbat de 38 de ani, din orașul Dărmănești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Parcului din municipiu, aflându-se sub...

Reținut de polițiști după ce a provocat un accident rutier

La data de 26 martie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii Serviciului Rutier Bacău au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 2F, în localitatea Traian a avut loc un eveniment rutier.               Din primele cercetări a reieșit faptul...