8.1 C
Bacau

Moinestiul, premiat la nivelul regiunii Nord-Est

De stiut!

Proiectul “Cresterea sigurantei si prevenirea criminalitatii in zona de actiune a Municipiului Moinesti prin achizitionarea de echipamente specifice si amenajarea unui centru de supraveghere” finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, a fost premiat în cadrul concursului „Regiunea Nord-Est prin prisma comunicatorilor Regio”, obtinand locul II la categoria Instrumente online pentru pagina web www.cameresupravegheremoinesti.com.

În competiţie au fost înscrise 99 de aplicatii de catre 22 institutii participante din regiunea Nord-Est iar administratia municipiului Moinesti a fost singura din judetul Bacau care a avut un proiect premiat.

Concursul a fost organizat de Agenţia pentru Dezvoltare Regională Nord Est şi a urmărit premierea celor mai bune publicaţii scrise, pagini web şi fotografii realizate pentru promovarea investiţiilor realizate cu sprijinul Regio în Regiunea Nord-Est. Festivitatea de premiere a avut loc joi, 21 martie, la Piatra Neamţ, cu ocazia întâlnirii anuale a Retelei Comunicatorilor Regio Nord-Est.

- Advertisement -

Ultimele stiri