26.1 C
Bacau

Monica Gabor s-a intors in Bacau. Fara Irina

De stiut!

Monica Gabor a trecut de la conditiile luxoase din America, oferite de noul ei iubit, omul de afaceri chinez poreclit Mr. Pink, la conditiile modeste in care a crescut inainte sa devina celebra odata cu mariajul cu Irinel Columbeanu.

Monica a ajuns la Bacau, pentru a-si revedea rudele, dupa multe luni petrecute peste Ocean.

Vedeta si-ar fi dorit sa ajunga la Bacau alaturi de fetita ei, Irina, insa nu a reusit sa isi convinga fostul sot sa i-o incredinteze.

Irina Columbeanu se afla inca in custodia tatalui ei, Monica luptand pe toate fronturile sa convinga magistratii sa isi schimbe decizia, argumentand ca incepe sa castige din ce in ce mai multi bani, spre deosebire de fostul ei sot, care se afla in pragul falimentului.

Ea a depus recurs pentru a castiga custodia deplina a Irinei. Ea spera ca instanta sa ii dea castig de cauza si sa isi ia fetita in America.

„Recursul a fost facut, dar termenul se va stabili in urmatoarele doua-trei saptamani. Monica Gabor nu e multumita de hotararea din apel si cere ca minora sa-i fie incredintata si sa aiba domiciliul in America”, a declarat avocatul Ionut Dojana.

Fetita in varsta de cinci ani se afla in prezent in custodia tatalui ei.

Ii lipseste doar prezenta mamei sale pe care a vazut-o abia weekend-ul trecut, dupa mai bine de cinci luni.

„Din păcate, Monica a venit singură la Bacău zilele trecute! Şi-a dorit foarte mult să o aducă pe Irinuca la bunici, dar Columbeanu nu a lăsat-o. A vrut să le facă o surpriză părinţilor noştri, pentru că nu mai ajunge pe aici de Sărbători. Să sperăm că va fi bine într-un viitor apropiat şi se vor aşeza altfel lucrurile şi pentru sora mea”, a spus Alina Gabor, sora mai mare a Monicăi.

In cazul in care Monica va castiga recursul, are de gand sa o ia pe Irina in America.

- Advertisement -

Ultimele stiri