vineri 21 iunie 2024

.

Ce este și cum...

O pompă submersibilă este un dispozitiv care are un motor închis ermetic cuplat...

Cum întreținem o poartă...

Poarta este un dispozitiv mecanic și vă va proteja mai eficient proprietatea comercială...

Cum a fost inventat...

Condiționarea aerului este procesul de îndepărtare a căldurii și de control al umidității...

Echipamentul esențial pentru antrenamentele...

În era modernă, conștiența asupra sănătății și a activităților fizice a crescut considerabil....
AcasăActualitateMoș Crăciun a...

Moș Crăciun a ajuns și la Baza 95 Aeriană

Într-un spectacol de lumină și culoare, Moș Crăciun a făcut o intrare triumfală în inimile locuitorilor din Bacău, aducând cu el nu doar daruri, ci și un val de bucurie și magie.

Colindătorii de excepție au fost membrii Muzicii Militare a Garnizoanei Bacău, care au încântat urechile celor prezenți cu acordurile lor festive. Ansamblul Folcloric “Busuiocul” a adăugat farmecul tradițiilor locale, împărțind momente de dans și cântec ce au adus zâmbete pe fețele tuturor.

Atât în zbor, cât și la sol, Moș Crăciun a fost în centrul atenției, împărțind cu generozitate daruri celor mici care, cu ochii strălucind de nerăbdare, îl așteptau cu sufletele pline de entuziasm. Atmosfera plină de căldură și emoție a creat amintiri de neuitat pentru familiile din Bacău.

Cu speranța că magia Crăciunului a atins fiecare colț de suflet, această sărbătoare aduce în casele noastre nu doar cadouri materiale, ci și o încărcătură de credință, nădejde și iubire. Într-un mesaj către comunitate, organizatorii au încurajat oamenii să-și deschidă inimile și să permită bucuriei să inunde fiecare colț al sufletului lor.

Într-o urare călduroasă, locuitorii Bacăului sunt invitați să petreacă un Crăciun fericit alături de cei dragi, înconjurați de atmosfera magică creată de sărbătoare. Sărbători pline de lumină și căldură, Bacău transmite un mesaj de unitate și speranță în această perioadă specială a anului.

De citit!

Percheziții într-un caz de evaziune fiscală

În cadrul acțiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratul General al Poliției Române, la data de 30 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bacău au pus în...

Traficantă de droguri, reținută

La data de 30 mai 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul teritorial Bacău, au documentat activitatea infracțională a unei femei, bănuită...

Prolapsul organelor pelvine: Prevenție și tratament cu ajutorul exercițiilor Kegel

Prolapsul organelor pelvine este o afecțiune care afectează multe femei, în special pe cele care au avut una sau mai multe nașteri vaginale. Această problemă apare atunci când mușchii și țesuturile care susțin organele pelvine, cum ar fi uterul,...