sâmbătă 18 ianuarie 2025

.

Ghid esențial: Ce nu...

Indiferent dacă lucrezi de acasă sau într-un birou tradițional, anumite obiecte sunt esențiale...

Ce trebuie să fac...

Potrivit Codului Muncii, contractul individual de muncă poate fi suspendat, prin acordul părţilor,...

Vrei să porți ruj...

A folosi ruj întunecat poate fi intimidant. Dar poate avea, de asemenea, un...

Ce trebuie să știm...

Un broker de asigurări este o persoană sau o companie care oferă servicii...
AcasăCulinarMusaca falsă

Musaca falsă

O musaca adevărată conține straturi de cartofi, vinete,  ori dovlecei (sau combinații ale acestora), carne tocată, acoperite cu un sos Bechamel (pentru detalii despre ce este, cum se prepară și la ce folosește un sos Bechamel, apăsați aici). Eu am făcut o musaca falsă, care are și cartofi, și carne tocată (în sau din cârnați), n-are Bechamel (întrucât consoarta mea nu agreează sosurile bazate pe făină, iar de rântaș nici să n-audă), dar are în schimb și bacon (sau piept de porc, cum zic cei mai puțin emancipați și umblați prin lume), și brânzeturi, și ouă.

_117

Continuarea, aici.

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....