miercuri 28 februarie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăCulinarMuschi de porc...

Muschi de porc la cuptor cu legume in moare de varza si vin alb

Ingrediente: 2 fileuri muschi porc, 1 pahar zeama de varza murata (moare), 1 pahar vin alb, 1 praz, 1 sfecla rosie medie, 1 pastarnac, 1 morcov, 300-400 g varza de Bruxelles, Sare, Piper. Condimentati carnea de porc cu sare, piper si condimente de friptura.

Puneti-o intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei de masline. Dati carnea la cuptor la 250 grade Celsius cat sa se rumeneansca uniform pe toate laturile. Nu va dura mai mult de 3-5 minute pe fiecare parte. Apoi adaugati moarea si vinul alb. Lasati la cuptor timp de 40 minute, la 200 grade Celsius. Din cand in cand puneti sos pe carne…continuare

De citit!

Bors din spinari de pui

Ingrediente: 8 – 10 spinari de pui, 1 l bors, 1 morcov, 1 ceapa mare, 1/3 telina, ½ ardei gras, 4 linguri zarzavat ciorba cu suc de rosii, 1 pastarnac mic, O mana taietei, Patrunjel verde, Leustean, Sare, Piper....

Piept de pui cu sos picant de ardei si tagliatele

Ingrediente: 1 piept de pui, 3 cepe mici, 2 catei usturoi, 150 g pasta ardei rosii, 1 varf lingurita boia iute, 1 lingurita rasa boia dulce, Busuioc, Oregano, 200 g tagliatele, Sare, Piper. Taiati pieptul de pui fasii. Condimentati-l...

Placinta cu portocale

Ingrediente: 8-10 portocale (optional si 2 mere), 10 linguri zahar, 50 g Rama ½ lingurita scortisoara, 1 pachet aluat foietaj. Curatati portocalele de coaja si de pielite. Adaugati zaharul, scortisoara si foarte putina apa, cam o cescuta. Puneti la...