.

Scurtă istorie a pantalonilor...

Înainte de Revoluția Franceză, clasa muncitoare purta pantaloni lungi, iar aristocrația purta un...

Ce trebuie să știți...

Am crescut într-un apartament plin cu plante. Cea mai mare era o iederă...

Cum ne ferim de...

Fie că mergem la un hotel sau la cineva în vizită, e  bine...

De la ADN la...

Vom vorbi despre psoriazis și ADN - două subiecte care par să nu...
AcasăCulinarMuschi de porc...

Muschi de porc la cuptor cu sos de vin alb si piure de cartofi

Ingrediente: 600 g muschi de porc, ½ lamaie, Ulei de masline, 1 pahar vin alb, 3 catei usturoi, Cimbru, Nucsoara, Sare, Piper. Puneti muschiul de porc la macerat cu ulei de masline, vin alb, condimentele, usturoiul pisat si zeama de lamaie. Lasati-l la rece minim 3 ore. Puneti muschiul in tigaia grill de ochi incinsa bine in prealabil. Lasati-l 5 minute pe fiecare parte.

Cat sa capete o crusta frumosa si urmele de gratar. Puneti apoi muschiul la cuptor impreuna cu zeama in care a stat la macerat. Lasati-l sa se rumeneasca 35-40 minute la 180 grade Celsius. Daca scade prea tare sosul…continuare