joi 29 februarie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăCulinarMuschi de porc...

Muschi de porc la cuptor cu sos de vin alb si piure de cartofi

Ingrediente: 600 g muschi de porc, ½ lamaie, Ulei de masline, 1 pahar vin alb, 3 catei usturoi, Cimbru, Nucsoara, Sare, Piper. Puneti muschiul de porc la macerat cu ulei de masline, vin alb, condimentele, usturoiul pisat si zeama de lamaie. Lasati-l la rece minim 3 ore. Puneti muschiul in tigaia grill de ochi incinsa bine in prealabil. Lasati-l 5 minute pe fiecare parte.

Cat sa capete o crusta frumosa si urmele de gratar. Puneti apoi muschiul la cuptor impreuna cu zeama in care a stat la macerat. Lasati-l sa se rumeneasca 35-40 minute la 180 grade Celsius. Daca scade prea tare sosul…continuare

De citit!

Bors din spinari de pui

Ingrediente: 8 – 10 spinari de pui, 1 l bors, 1 morcov, 1 ceapa mare, 1/3 telina, ½ ardei gras, 4 linguri zarzavat ciorba cu suc de rosii, 1 pastarnac mic, O mana taietei, Patrunjel verde, Leustean, Sare, Piper....

Piept de pui cu sos picant de ardei si tagliatele

Ingrediente: 1 piept de pui, 3 cepe mici, 2 catei usturoi, 150 g pasta ardei rosii, 1 varf lingurita boia iute, 1 lingurita rasa boia dulce, Busuioc, Oregano, 200 g tagliatele, Sare, Piper. Taiati pieptul de pui fasii. Condimentati-l...

Placinta cu portocale

Ingrediente: 8-10 portocale (optional si 2 mere), 10 linguri zahar, 50 g Rama ½ lingurita scortisoara, 1 pachet aluat foietaj. Curatati portocalele de coaja si de pielite. Adaugati zaharul, scortisoara si foarte putina apa, cam o cescuta. Puneti la...