sâmbătă 12 octombrie 2024

.

Căteva ponturi pentru alegerea...

Primul meu ceas a fost un «Racheta» sovietic, primit ca premiu la un...

Top 10 mituri de...

Acest articol se ocupă de topul celor mai importante 10 mituri despre nutriția...

Instrumente de scris Faber-Castell:...

În universul fascinant al instrumentelor de scris, există nume care strălucesc cu propria...

Câteva sfaturi pentru cei...

Încălzirea prin pardoseală poate suna ca un lux, dar este un mod practic...
AcasăCulinarMuschi de porc...

Muschi de porc la cuptor cu sos de vin alb si piure de cartofi

Ingrediente: 600 g muschi de porc, ½ lamaie, Ulei de masline, 1 pahar vin alb, 3 catei usturoi, Cimbru, Nucsoara, Sare, Piper. Puneti muschiul de porc la macerat cu ulei de masline, vin alb, condimentele, usturoiul pisat si zeama de lamaie. Lasati-l la rece minim 3 ore. Puneti muschiul in tigaia grill de ochi incinsa bine in prealabil. Lasati-l 5 minute pe fiecare parte.

Cat sa capete o crusta frumosa si urmele de gratar. Puneti apoi muschiul la cuptor impreuna cu zeama in care a stat la macerat. Lasati-l sa se rumeneasca 35-40 minute la 180 grade Celsius. Daca scade prea tare sosul…continuare

De citit!

Bors din spinari de pui

Ingrediente: 8 – 10 spinari de pui, 1 l bors, 1 morcov, 1 ceapa mare, 1/3 telina, ½ ardei gras, 4 linguri zarzavat ciorba cu suc de rosii, 1 pastarnac mic, O mana taietei, Patrunjel verde, Leustean, Sare, Piper....

Piept de pui cu sos picant de ardei si tagliatele

Ingrediente: 1 piept de pui, 3 cepe mici, 2 catei usturoi, 150 g pasta ardei rosii, 1 varf lingurita boia iute, 1 lingurita rasa boia dulce, Busuioc, Oregano, 200 g tagliatele, Sare, Piper. Taiati pieptul de pui fasii. Condimentati-l...

Placinta cu portocale

Ingrediente: 8-10 portocale (optional si 2 mere), 10 linguri zahar, 50 g Rama ½ lingurita scortisoara, 1 pachet aluat foietaj. Curatati portocalele de coaja si de pielite. Adaugati zaharul, scortisoara si foarte putina apa, cam o cescuta. Puneti la...