Musical ART, sau cum un saxofon, doua perechi de buze si doi parkouristi pot face show

Cinci liceeni s-au intalnit in culisele unui concurs de talente si au decis sa formeze o trupa, desi, la prima vedere, nu prea par sa aiba nimic in comun. In definitiv, ce are a face un saxofonits cu niste beatbox-eri si cu niste parkouristi?

Daniel Simion, tipul cu saxofon, se pregatea de o prestatie solo, in culisele preselectiilor pentru “liceenii au talent”. Cu el se aflau Razvan, pasionat de parkour si Marian, de beatbox. Langa ei a venit Andy, care se pregatea de beatbox si Cristi, un alt parkourist.

“Ne-am format mica noastra trupa in 10 minute de repetiti iar restul fost arta, spunem noi” – povesteste saxofonistul Daniel. “Abordam still hip-hop, combinam cu muzica clasica si alte nebunii. Ne intelegem bine, suntem mai tot timpul impreuna si iubim muzica pe care o facem”.

El spune ca succesul de la “Liceeni au Talent” a fost surprinzator: nimeni nu se astepta ca show-ul lor sa placa atat de mult publicului. “Vrem sa facem trupa cat mai cunoscuta si sa ne incercam norocul si la “Romanii au Talent” – mai spune Daniel.

Pe langa cantatul la saxofon, el practica si Kick-boxing si spune ca gaseste timp sa le faca pe amandoua. Asta si pentru ca e o persoana sociabila si optimista care… va muri facand ceea ce-i place.

Cristi invata in liceul Letea si spune ca viata lui este parkourul. E o persoana curajoasa, care nu se da inapoi d ela nimic.

Andy este skater si face beatbox in timpul liber. Lumea spune ca e o persoana cu mult umor care doreste sa ramana copil mereu. Cand e vorba de muzica, insa, e devotat si “da ce e mai bun din el”.

Razvan se ocupa cu parkourul, fiind, dupa cum spun prietenii, o persoana ceva mai sensibila. Cand e vorba de prieteni, insa, sare in ajutor orice s-ar intampla. Face parkour in timpul liber si, uneori, si beatbox.

In fine, al doilea Razvan, care l-a inlocuit pe Marian, este o cunostinta mai veche de-a noastra. El a fost cel care s-a urcat pe scena cu Krem, e din Vranceanu si are 16 ani. “M-am alaturat trupei la un concert caritabil in Arena Mall. Am mai facut beatbox la bal la Ferdinand cu Krem, la Zilele Bacaului, la Bal la Vranceanu” – spune el.

Baietii de la Musical ART pot fi contactati pe pagina lor de Facebook.