miercuri, noiembrie 29, 2023

Importanța asigurărilor de călătorie și a calculatorului CASCO

Atunci când călătoriți în străinătate, fie că...

Câteva lucruri despre dispozitivele de spionaj

Dacă ai trecut de faza filmelor cu...

Mic ghid de purtare a brățărilor pentru bărbați

Brățările există de secole. De la versiunile...

Narcis Iustin Ianau compune muzica si concerteaza. In Bacau nu

CoolturaNarcis Iustin Ianau compune muzica si concerteaza. In Bacau nu
- Advertisement -

Dupa ce a uimit o tara intreaga cu vocea sa, contratenorul Narcis Iustin Ianau a intrat parca intr-un con de umbra. Aceasta este, insa, doar o iluzie: umbra este doar aici, acasa, unde participarile sale publice sunt extrem de putine. In schimb, in afara judetului, Narcis este cunoscut, apreciat si invitat sa concerteze.

El a fost, de exemplu, invitat sa cante la Balul Bobocilor Colegiul Tehnic “Mihai Bacescu” din Falticeni, eveniment la care a cantat si Corina. De asemnenea, el a participat recent la Sibiu World Music Festival, alaturi de artisti din Cuba, Peru, Ungaria, Chile, Columbia sau Serbia.

Cand nu canta, Narcis se ocupa de scoala pentru ca vrea sa incheie semestrul cu o media mare. “Ma axez mai mult pe lectiile de canto pe care le iau aproape in fiecare zi. Scoala imi ocupa mai tot timpul si nu am timp de prea multe concerte” – spune Narcis. “Am cantat in ultima vreme pe la baluri, zile onomastice, botezuri sau nunti iar acum pregatesc colinde in caz ca ma va cauta cineva sa cant de Craciun. De obicei merg oriunde sunt chemat”.

El numara acum like-urile care se strang pe contul de Facebook si Youtube iar pe plan personal, luna aceasta a aniversat doi ani de cand este impreuna cu prietena sa, Madalina.

Dar, in afara de concerte si scoala, Narcis compune si muzica. De obicei seara incep sa-i vina in minte bucati de muzica pe care le aduna si le scrie pe note.

“Imi vine o melodie in cap apoi incerc sa o cant si ma inregistrez dupa incerc sa o pun pe note… Prima data compun linia melodica pentru voce apoi cea pentru acompaniament” – spune el.

Narcis spera sa vina si ziua in care sa lanseze cateva din piesele compuse de el.

Alte titluri