miercuri 22 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăCoolturaNarcis Iustin Ianau...

Narcis Iustin Ianau compune muzica si concerteaza. In Bacau nu

Dupa ce a uimit o tara intreaga cu vocea sa, contratenorul Narcis Iustin Ianau a intrat parca intr-un con de umbra. Aceasta este, insa, doar o iluzie: umbra este doar aici, acasa, unde participarile sale publice sunt extrem de putine. In schimb, in afara judetului, Narcis este cunoscut, apreciat si invitat sa concerteze.

El a fost, de exemplu, invitat sa cante la Balul Bobocilor Colegiul Tehnic “Mihai Bacescu” din Falticeni, eveniment la care a cantat si Corina. De asemnenea, el a participat recent la Sibiu World Music Festival, alaturi de artisti din Cuba, Peru, Ungaria, Chile, Columbia sau Serbia.

Cand nu canta, Narcis se ocupa de scoala pentru ca vrea sa incheie semestrul cu o media mare. “Ma axez mai mult pe lectiile de canto pe care le iau aproape in fiecare zi. Scoala imi ocupa mai tot timpul si nu am timp de prea multe concerte” – spune Narcis. “Am cantat in ultima vreme pe la baluri, zile onomastice, botezuri sau nunti iar acum pregatesc colinde in caz ca ma va cauta cineva sa cant de Craciun. De obicei merg oriunde sunt chemat”.

El numara acum like-urile care se strang pe contul de Facebook si Youtube iar pe plan personal, luna aceasta a aniversat doi ani de cand este impreuna cu prietena sa, Madalina.

Dar, in afara de concerte si scoala, Narcis compune si muzica. De obicei seara incep sa-i vina in minte bucati de muzica pe care le aduna si le scrie pe note.

“Imi vine o melodie in cap apoi incerc sa o cant si ma inregistrez dupa incerc sa o pun pe note… Prima data compun linia melodica pentru voce apoi cea pentru acompaniament” – spune el.

Narcis spera sa vina si ziua in care sa lanseze cateva din piesele compuse de el.

De citit!

Tânăr reținut pentru tâlhărie în orașul Comănești

La data de 29 martie a.c., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comănești au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Un tânăr...

Bărbat din Onești amendat de două ori în aceeași zi pentru depășirea limitelor de viteză

În data de 30 martie a.c., în jurul orei 08:30, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Onești a depistat un conducător auto în vârstă de 44 de ani, pe Calea Brașovului din localitate, în timp ce conducea...

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...