miercuri 22 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăFapt diversNeculai Drăgănuță, încă...

Neculai Drăgănuță, încă un succes obținut la un concurs internațional de backgammon

În weekend-ul recent încheiat (6 – 8 octombrie), cunoscutul campion național și internațional la backgammon, Neculai Drăgănuță*, a participat la Concursul Internațional de Backgammon din Ciprul de Nord, care s-a desfășurat la ,,Kibris Artemis Resort & Casino” din Famagusta.

Într-o companie selectă, care a reunit jucători de backgammon din Germania, Italia, Suedia, Danemarca, Grecia, Turcia, Israel, Ucraina, Georgia, Iran, Ciprul de Nord, Bulgaria, România, Ungaria, campionul nostru a reușit să se claseze pe locul doi la categoria ,,Last Chance”, fiind învins în finală de către Ralf Jonas, din Germania.

În ascensiunea sa spre finala categoriei, Neculai Drăgănuță l-a învins pe compatriotul său, Ioan Ciobanu (locul 5 la categoria ,,Last Chance”), membru al Asociației Române de Backgammon din Târgu-Ocna, al cărei președinte este Neculai Drăgănuță, director și principalul organizator al turneelor de table și backgammon din România.

Astfel, Neculai Drăgănuță și-a îmbogățit vitrina cu trofee cu încă o cupă importantă, după ce în acest an a mai obținut locul 1 la Concursul Internațional de Backgammon din Ciprul de Nord, de la Nicosia, la categoria ,,Last Chance” și locul 1 la Campionatul Internațional de Backgammon al Germaniei, de la Frankfurt-Sulzbach, la categoria ,,Traveler’s Prize”.

Neculai Drăgănuță este unul dintre cei mai longevivi, mai consatanți și mai valoroși jucători de backgammon din lume, campion european la această disciplină sportivă în anul 2002, la Nova Gorica (Slovenia). De atunci și până acum, palmaresul său a fost completat în fiecare an cu noi titluri și distincții; peste 50 de trofee naționale și internationale tronează în vitrina personală, devenită pe zi ce trece tot mai neîncăpătoare.

* În fotografia de grup, Neculai Drăgănuță este al cincilea din rândul de sus, de la stânga la dreapta.

Romulus-Dan BUSNEA

De citit!

Tânăr reținut pentru tâlhărie în orașul Comănești

La data de 29 martie a.c., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comănești au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Un tânăr...

Bărbat din Onești amendat de două ori în aceeași zi pentru depășirea limitelor de viteză

În data de 30 martie a.c., în jurul orei 08:30, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Onești a depistat un conducător auto în vârstă de 44 de ani, pe Calea Brașovului din localitate, în timp ce conducea...

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...