Noble Securities are un nou manager în România

Sucursala din România a casei de brokeraj Noble Securities, membru al grupului financiar european Getin Noble Bank Group of Companies & Getin Holding, are un nou director general: Omar Arnaout, director al Departamentului Sucursalelor Noble Securities din Străinate, a preluat managementul local.

“Pentru Noble Securities, România este una dintre cele mai importante pieţe din Europa, atât ca dimensiune, cât şi ca posibilități de dezvoltare: numărul de persoane care investesc pe pieţele financiare, ca şi volumele rulate sunt încă mult sub potenţial: piaţa este încă în formare și vrem să câştigăm o cotă cât mai mare. Iniţial, compania dorea să angajeze un manager local care să continue dezvoltarea sucursalei din Bucureşti; eu am petrecut însă un timp în România, cunosc specificul pieţei, îmi plac locurile şi oamenii, iar dezvoltarea pe plan local este o provocare profesională; în consecinţă, m-am înscris pe lista celor care doreau poziţia de manager şi am fost preferat. Pentru mine este o provocare şi o plăcere să coordonez activitatea sucursalei din România”, a arătat Omar Arnaout, Director General Noble Securities- România.

Omar Arnaout a absolvit Facultatea de Economie a Universităţii din Varşovia, specializarea Finanțe- Bănci, urmând ulterior o multitudine de cursuri şi specializări privind pieţele financiare. El este cetăţean polonez şi lucrează de 8 ani în domeniul caselor de brokeraj, ocupând diferite poziţii de la entry level la director de vânzări, în diferite ţări din Europa. Din poziţia de director al Departamentului Sucursalelor Noble Securities din Străinate, pe care a ocupat-o din 2012, Omar Arnaout a luat parte inclusiv la înfiinţarea şi parcurgerea primilor paşi ai sucursalei din România. “Pe parcursul carierei mele am petrecut ceva timp în România: este o piaţă total deosebită de restul ţărilor din regiune, ca şi comportament de investiţii, potenţial etc. În plus, este o ţară foarte frumoasă şi sunt multe locuri de vizitat în timpul liber- atât cât rămâne…”, a precizat Omar Arnaout.

Omar Arnaout este pasionat de literatură, filme clasice şi călătorii. În România, cel mai mult i-a plăcut arhitectura imobilelor ce amintesc de “micul Paris” şi a fost impresionat de caracterul prietenos al oamenilor.

In prima etapă de dezvoltare pe piața românească, sucursala locală a Noble Securities a fost condusă de Victor Safta, colaborarea încetând ulterior.