Noi numiri de cadre la Penitenciarul Spital din Targu Ocna

Dupa o mai lunga perioada de timp în care conducerea Penitenciarului Spital Târgu Ocna a fost asigurata printr-o serie de numiri de la nivelul Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), recent a fost instalat cu drepturi depline noul director al unitatii. Este vorba despre dna comisar sef de penitenciare dr. Anca Denis Olar, care a obtinut avizul pozitiv de ocupare a postului în urma sustinerii concursului pentru functiile vacante de directori de penitenciare, organizat de Ministerul Justitiei, la sfârsitul anului 2012.

Dr. Anca Denis Olar este unul dintre angajatii ANP cu o bogata si indelungata experienta, dobândita în Penitenciarul Spital Târgu Ocna dar si în Directia Medicala din cadrul ANP.

Comisar sef de penitenciare dr. Anca Denis Olar este specialist în epidemiologie, ani de zile având ca sarcina principala îndrumarea, coordonarea si verificarea penitenciarelor arondate, astfel incat acestea sa corespunda normelor epidemiologice, in conformitate cu standardele în domeniu impuse de legislatia in vigoare.

De asemenea, noul coordonator al Biroului de Relatii Publice si Mass – Media si purtator de cuvânt al unitatii penitenciare spitalicesti din Targu Ocna, este agent sef principal de penitenciare dl Gabriel Vraciu, absolvent al Facultatii de Comunicare si Relatii Internationale – specializarea Comunicare si Relatii Publice din cadrul Universitatii “Danubius” din Galati.

Romulus Dan Busnea