marți, octombrie 3, 2023

O dilemă mereu actuală: Cât să cer pentru munca mea?

Sunt profesionișți care încearcă să-și dezvolte o...

Ce husă de telefon să ne alegem?

Husa nu este neapărat pentru a proteja...

Noua rută Bacău – Roma Fiumicino de la 1 iunie

OrasulNoua rută Bacău - Roma Fiumicino de la 1 iunie
- Advertisement -

Aeroitalia, companie aeriana italiana, in optica cresterii propriului network de zboruri, are plăcerea de a anunța deschiderea unei noi rute intre Bacau si Roma.

Zborurile care vor conecta Aeroportul din Bacău cu Roma Fiumicino începând cu 1 iunie 2023 vor fi operate de aeronave de tip Boeing 737-800 cu 189 de locuri și sunt programate în fiecare zi de marți, joi si sâmbătă, cu următoarele orare:

Plecare din Roma Fiumicino la ora 11:05 – Sosire la Bacău la ora 14:20

Plecare din Bacău la ora 15:10 – Sosire la Roma Fiumicino la ora 16:25

Aeroitalia continuă cu intenția de a extinde rețeaua de destinații disponibile și de a oferi o experiență de călătorie caracterizată prin prețuri competitive și servicii excelente la bord.

Biletele sunt deja în vânzare pe site-ul www.aeroitalia.com si in toate agentiile de turism care folosesc sisteme de distributie de tip GDS.

Pentru a sarbatori lansarea acestei noi conexiuni, Aeroitalia a pus in vanzare numeroase bilete la preturi promotionale care pornesc de la 39,99 euro pe sens de calatorie, taxe incluse, ce pot fi achizitionate de pe site-ul companiei.

Gaetano Intrieri, Chief Executive Officer al Aeroitalia, a declarat: „Bacăul va fi punctul de intrare în regiunea Moldovei, iar Aeroitalia este mândră să înceapă operarea unei noi rute pentru a stimula schimburile economice și culturale între Italia și Romania. Scopul companiei este de a oferi cel mai bun serviciu de conectare atât pentru clienții business, cât și pentru leasure, satisfacând cererea puternică a pieței”.

Radu BEZNIUC, Presedinte Executiv al Aeroportului International Bacau, a declarat: “AEROITALIA este prima companie aeriană înscrisă în proiectul ”BACAU RE-CONNECT”, dezvoltat de Consiliul Județean Bacău în parteneriat cu Aeroportul Internațional Bacău ”George Enescu”.

Destinația Roma este a doua cea mai importanta destinatie pentru pasagerii care calatoresc din Bacau.Odată cu introducerea a 3 zboruri săptămânale începând cu 1 iunie 2023, călătorii din Bacău vor putea beneficia de întreaga rețea a Aeroitalia și a partenerilor săi din importantul hub Roma Fiumicino.”

Alte titluri