vineri 21 iunie 2024

.

Ce sunt dozatoarele de...

Pâna pe la finele secolului al XIX-lea, în cele mai multe cazuri, mărfurile...

Cele mai frecvente șapte...

Cei care au un câine ca animal de companie știu, în general, cât...

Modul corect pentru a-ți...

Spălatul pe cap nu e chiar așa de simplu cum ne-am imagina. În...

Modă nu înseamnă să...

Moda este despre bani. Da, o să vă spună creatorii tot felul de...
AcasăOrasulNoua rută Bacău...

Noua rută Bacău – Roma Fiumicino de la 1 iunie

Aeroitalia, companie aeriana italiana, in optica cresterii propriului network de zboruri, are plăcerea de a anunța deschiderea unei noi rute intre Bacau si Roma.

Zborurile care vor conecta Aeroportul din Bacău cu Roma Fiumicino începând cu 1 iunie 2023 vor fi operate de aeronave de tip Boeing 737-800 cu 189 de locuri și sunt programate în fiecare zi de marți, joi si sâmbătă, cu următoarele orare:

Plecare din Roma Fiumicino la ora 11:05 – Sosire la Bacău la ora 14:20

Plecare din Bacău la ora 15:10 – Sosire la Roma Fiumicino la ora 16:25

Aeroitalia continuă cu intenția de a extinde rețeaua de destinații disponibile și de a oferi o experiență de călătorie caracterizată prin prețuri competitive și servicii excelente la bord.

Biletele sunt deja în vânzare pe site-ul www.aeroitalia.com si in toate agentiile de turism care folosesc sisteme de distributie de tip GDS.

Pentru a sarbatori lansarea acestei noi conexiuni, Aeroitalia a pus in vanzare numeroase bilete la preturi promotionale care pornesc de la 39,99 euro pe sens de calatorie, taxe incluse, ce pot fi achizitionate de pe site-ul companiei.

Gaetano Intrieri, Chief Executive Officer al Aeroitalia, a declarat: „Bacăul va fi punctul de intrare în regiunea Moldovei, iar Aeroitalia este mândră să înceapă operarea unei noi rute pentru a stimula schimburile economice și culturale între Italia și Romania. Scopul companiei este de a oferi cel mai bun serviciu de conectare atât pentru clienții business, cât și pentru leasure, satisfacând cererea puternică a pieței”.

Radu BEZNIUC, Presedinte Executiv al Aeroportului International Bacau, a declarat: “AEROITALIA este prima companie aeriană înscrisă în proiectul ”BACAU RE-CONNECT”, dezvoltat de Consiliul Județean Bacău în parteneriat cu Aeroportul Internațional Bacău ”George Enescu”.

Destinația Roma este a doua cea mai importanta destinatie pentru pasagerii care calatoresc din Bacau.Odată cu introducerea a 3 zboruri săptămânale începând cu 1 iunie 2023, călătorii din Bacău vor putea beneficia de întreaga rețea a Aeroitalia și a partenerilor săi din importantul hub Roma Fiumicino.”

De citit!

Percheziții într-un caz de evaziune fiscală

În cadrul acțiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratul General al Poliției Române, la data de 30 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bacău au pus în...

Traficantă de droguri, reținută

La data de 30 mai 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul teritorial Bacău, au documentat activitatea infracțională a unei femei, bănuită...

Prolapsul organelor pelvine: Prevenție și tratament cu ajutorul exercițiilor Kegel

Prolapsul organelor pelvine este o afecțiune care afectează multe femei, în special pe cele care au avut una sau mai multe nașteri vaginale. Această problemă apare atunci când mușchii și țesuturile care susțin organele pelvine, cum ar fi uterul,...