luni, decembrie 11, 2023

Ce trebuie să știți despre plantele de apartament

Am crescut într-un apartament plin cu plante....

Nume grele pe afișul viitoarei ediții a festivalului de blues de la Dărmănești

OrasulNume grele pe afișul viitoarei ediții a festivalului de blues de la Dărmănești
- Advertisement -

Marius Diaconescu nu se dezminte! Nici nu s-au stins bine ecourile primei ediții a Festivalului internațional de blues ,,Open Air Blues in The Garden Festival”, care a avut loc la Dărmănești, în 28 și 29 august, că acesta a început în forță pregătirile pentru a doua ediție, care se va desfășura în perioada 27 – 29 august 2021, adică trei zile pline de muzică de cea mai bună calitate.

Inițiator și principal organizator al acestui eveniment, Marius a luat legătura cu o serie de artiști de mare clasă din domeniul muzicii blues și numai, care vor fi prezenți pe afișul festivalului, primul de acest gen din județul Bacău și din toată Moldova.

Artur Menezes (USA), câștigător al premiului Gibson/Albert King pentru cel mai bun chitarist și locul 3 la International Blues Challenge 2018, Dean Bowman (USA), despre care celebra Madonna spunea că ,,are vocea lui Dumnezeu”, sau Will Wilde (UK), nominalizat de șase ori (consecutiv, între 2011 și 2016) la British Blues Awards for best Harmonica player și la British Blues Awards for best Instrumentalist of the year (2020), sunt câțiva dintre artiștii străini și români care vor evolua pe scena festivalului în 2021.

Cu speranța că anul viitor va fi unul în care pandemia nu va mai crea probleme majore, iată și programul evenimentului de la Dărmănești:

Vineri, 27 august 2021, ora 18:00: Ride on Band (RO, Will Wilde Band (UK), Artur Menezes (USA), Catfish Band (UK);
Sâmbătă, 28 august 2021, va fi ,,Ladies Night”, de la ora 18:00, cu: Maryliss feat AXiS (RO/SRB), Jessie Lee & The Alchemists (FRA), Dani Wilde Band (UK), Heather Newman Band (USA);

Duminică, 29 august 2021, ora 18:00: The Southern Cockroaches (RO), Loup Garou Band (SRB), Rareș Totu’s Midnight Sun feat Dean Bowman (RO/USA), Big Daddy Wilson Band (USA/GER/ITA).

De asemenea, Marius Diaconescu dorește să demareze un proiect amplu, intitulat ,,Come on, visit Trotuș Valley!” (,,Haide, vizitează Valea Trotușului!”), în care vor fi angrenate toate primăriile de pe Valea Trotușului și care va cuprinde o serie de facilități, atât pentru artiști, cât și pentru turiști. De altfel, Marius Diaconescu se întâlnește în această săptămână cu reprezentanți ai PR/Markentig de la JW Marriott București, pentru a trece la următorul nivel al proiectului și în ceea ce privește promovarea acestui eveniment.
Romulus-Dan BUSNEA

Alte titluri